aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλλάς: «Βάρτε στοιχήματα τώρα που εν γρήγορα, θα τους διαψεύσω το Μάη»

Χαμπουλλάς: «Βάρτε στοιχήματα τώρα που εν γρήγορα, θα τους διαψεύσω το Μάη»

Εκδήλωση προς τους χορηγούς της πραγματοποίησε η Ανόρθωση, χωρίς τους οποίους, όπως ανέφερε μέσω ανάρτησης της, κανένας στόχος δεν θα ήταν εφικτός. Η διοίκηση της «Κυρίας» τους ευχαρίστησε, παραθέτοντας τους δείπνο το βράδυ της Πέμπτης, σε γνωστό μαγαζί στη Λευκωσία.

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων ευχαρίστησε έναν προς έναν ονομαστικά τους χορηγούς της Ανόρθωσης και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με μια ατάκα γεμάτη νόημα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ κάλεσε τους συνεργάτες της «Κυρίας» να στοιχηματίσουν σε έξοδο της Ανόρθωσης στην Ευρώπη και κατάκτηση ενός από τους δύο τίτλους.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλά Χριστούγεννα και να είστε βέβαιοι. Κι αν σας προκαλούν να βάλετε και στοιχήματα να βάλετε, τώρα που εν γρήγορα, ότι η Ανόρθωση και φέτος θα πετύχει τους στόχους της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση ενός από τα δύο τρόπαια. Κι αυτό το δηλώνω τώρα που κάποιοι μας αμφισβητούν για να τους διαψεύσω τον Μάη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ