aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλλάς: «Τώρα, δεν είναι στα πλάνα μας ο Θεοδώρου»

Χαμπουλλάς: «Τώρα, δεν είναι στα πλάνα μας ο Θεοδώρου»

Παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Δημήτρη Θεοδώρου; Η ερώτηση υποβλήθηκε στον Ευγένιο Χαμπουλλά στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», σε συνδυασμό με τη δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου της Ένωσης ότι «ο Θεοδώρου κοστολογείται πάνω από 100.000 ευρώ».

«Αυτή τη στιγμή, στα μετεγγραφικά πλάνα και στους στόχους μας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Στην αρχή βολιδοσκοπήσαμε και το Παραλίμνι για τον Θεοδώρου και άλλες ομάδες για Κύπριους παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οτιδήποτε. Τα θέματα μετεγγραφών τα χειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα», απάντησε ο πρόεδρος της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Σκάσνι για Χούσμπαουερ: «Τα πέντε θετικά και το μειονέκτημα»

Σήμερα εκδόθηκε η ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας τής νέας σεζόν. «Αρχικά Θα έχουμε διαθέσιμα εισιτήρια για το 33% της χωρητικότητας του γηπέδου μας. Αναμένω ότι οι φίλοι της Ανόρθωσης θα αγκαλιάσουν και θα τρέξουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Προτεραιότητα θα έχουν οι υφιστάμενοι. Μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των 2621 εισιτηρίων, το σύστημα θα κλείσει και θα ξανανοίξει όταν αλλάξουν τα δεδομένα και θα έχουμε προσέλευση στο 50% (18 Σεπτεμβρίου).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στο αεροπλάνο για Κύπρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ