aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλλάς: «Θέλουμε επιθετικό, σύντομα ανακοινώσεις»

Χαμπουλλάς: «Θέλουμε επιθετικό, σύντομα ανακοινώσεις»

Στην αποκάλυψη ότι η Ανόρθωση βρίσκεται σε συζητήσεις, με στόχο να φέρει επιθετικό, προχώρησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας Ευγένιος Χαμπουλλάς, μετά τη νίκη (2-0) επί της ΠΑΕΕΚ. Όπως ανέφερε, οι κυανόλευκοι έχουν το πρόγραμμα τους και πολύ σύντομα έρχονται ανακοινώσεις.

Όσα δήλωσε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς:

Αρχικά είπε: «Η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει την ηρεμία της. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, διπλό ταμπλό, για κάποιους παίκτες τριπλό με τις εθνικές. Αισιοδοξούμε το 2022 να είμαστε πιο καλοί και σταθεροί και με επιμονή και δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας όπως καθορίστηκαν από την αρχή της χρονιάς».

Για την ενίσχυση: «Η Ανόρθωση έχει πολύ καλό υλικό, δημιουργήσαμε πολύ καλή ομάδα, μετά από πολλά χρόνια είχαμε ευρωπαϊκή επιτυχία με συμμετοχή σε ομίλους, οφείλεται στα παιδιά που είναι σήμερα στην ομάδα. Η ενίσχυση στην ομάδα είναι θέμα που δεν σταματά ποτέ, θα επιχειρήσουμε σε πλαίσια λογικά να ενισχυθούμε εκεί που πρέπει. Έχουμε ήδη θέσει στόχο να φέρουμε έναν επιθετικό, από εκεί και πέρα θα δούμε, είμαστε στις συζητήσεις, έχουμε το πρόγραμμά μας, θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις πολύ σύντομα».

Για Αρτυματά: «Ολα όσα αφορούν τον προγραμματισμό είναι ελεγχόμενα. Το κάθε τι χρειάζεται και χειρισμούς και τον χρόνο τους».

«Να αδράξω την ευκαιρία, επειδή είμαστε σε μέρες εορτών, να μην ασχοληθούμε μετα ποδοσφαιρικά, με αυτά ασχολούνται άλλοι και μας καθοδηγούν. Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχηθώ σε όλο το φίλαθλο κοινό υγεία, καλές γιορτές και ιδιαίτερα να ευχηθώ σε μια επαρχία, στους ανθρώπους της με τους οποίους έχω ιδιαίτερες σχέσεις και θεωρώ αν θέλετε τους πιο υπομονετικούς από όλους τους πρόσφυγες, τους Κερυνειώτες, κάθε καλό σε προσωπικό επίπεδο και να τονίσω στους φίλους Κερυνειώτες με τους οποίους συμπορευόμαστε ότι η ελπίδα και η φλόγα παραμένει άσβεστη για την επιστροφή κι εύχομαι μια μέρα να ξαναμπορέσουμε να περπατήσουμε μαζί χέρι-χέρι Αμμοχωστιανοί, Καρπασίτες, Κερυνειώτες, Μορφίτες, ελεύθεροι στην Κερύνεια και να απολαύοσυμε αυτά που μας ανήκουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ