aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλλάς: «Η είσοδος στους ομίλους είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα αλλά δε μας λύνει τα...

Χαμπουλλάς: «Η είσοδος στους ομίλους είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα αλλά δε μας λύνει τα προβλήματα»

Ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της Ανόρθωσης στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο Αθλητικό Κέντρο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θέματα ατζέντας της Γ.Σ. αποτέλεσαν ο απολογισμός του Δ.Σ., η έγκριση καταστάσεων του οικονομικού έτους του 2020, η ενημέρωση για τον προϋπολογισμό της σεζόν 2021-22 και για τις καταστατικές αλλαγές.

Ο Πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς πήρε τον λόγο και προχώρησε στον απολογισμό. Αρχικά μίλησε για τη σεζόν που μας πέρασε και έκανε λόγο για μια πολύ περίεργη σεζόν λόγω των έκτακτων καταστάσεων και της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα. Αναφέρθηκε επίσης στην είσοδο της ομάδας στους ομίλους που είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα, αλλά σε καμιά περίπτωση δε λύνει όλα τα προβλήματα της ομάδας.

Θέματα ατζέντας:

1. Απολογισμός Δ.Σ.
2. Έγκριση καταστάσεων οικονομικού έτους 2020.
3. Ενημέρωση για προϋπολογισμό 2021-2022.
4. Καταστατικές αλλαγές.


Ο απολογισμός του Ευγένιου Χαμπουλλά:

«Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν η προηγούμενη λόγω των έκτακτων καταστάσεων και της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα.

Παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά χωρίς ιδιαίτερες οφειλές και παράλληλα να έχουμε αθλητική επιτυχία μετα από χρόνια με την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζον.

Η είσοδος στους ομίλους είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα αλλά σε καμιά περίπτωση δε μας λύνει όλα τα προβλήματα.

Προχωρήσαμε σε τομές στα διάφορα τμήματα, ενισχύοντας την ποιότητα του προσωπικού μας. Φέραμε αξιόλογα στελέχη σε τομείς όπως της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και του οικονομικού ελέγχου και δούλεψαν με τη βοήθεια μελών του Δ.Σ.

Προχωρήσαμε στο μέτρο του δυνατού, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Α. Παπαδόπουλος με αποκλειστικά δικά μας έξοδα. Αλλαγή χλοοτάπητα, αναβάθμιση φωτισμού, έργα στη Βόρεια Κερκίδα ώστε να μπορεί να λειτουργεί.

Με μεγάλη χαρά σήμερα το γήπεδό μας ηλεκτροδοτείται ολόκληρο. Σήμερα η ΑΗΚ μας έδωσε το φορτίο που χρειαζόμασταν και μπήκε υποσταθμός στο γήπεδό μας.

Καταληκτικά, είναι καλά τα κύπελλα, οι επιτυχίες και τα χειροκροτήματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά».


  • Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις.
  • Εγκρίθηκαν οι καταστατικές αλλαγές στην Εταιρεία.
  • Επαναδιορίστηκαν οι ελεγκτές και οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Η δήλωση του Χρίστου Πουλλαΐδη:

«Ευχαριστίες στο Δ.Σ. για τη σκληρή δουλειά που έκανε και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Εταιρείας. Οι οικονομικές καταστάσεις και τα αποτελέσματα δικαιώνουν το Δ.Σ. για τις επιλογές του. Όποιος δεν έκατσε στην καυτή καρέκλα δεν ξέρει.

Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν για να πετύχουμε όλα όσα πετύχαμε, δε θέλω να παραλείψω κανέναν, και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στα ίδια μονοπάτια των επιτυχιών».


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γ.Σ. της Εταιρείας. Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ