aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧαμπουλάς: «Δεν έγινε καμιά οικονομική υπέρβαση στην Ανόρθωση»

Χαμπουλάς: «Δεν έγινε καμιά οικονομική υπέρβαση στην Ανόρθωση»

Ο Ευγένιος Χαμπουλάς μιλώντας στον SUPERSPORT ανέφερε πως καμία οικονομική υπέρβαση δεν έγινε από το ΔΣ της Μεγαλης Κυρίας για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

«Δεν έγινε καμία οικονομική υπέρβαση για κάποιον ποδοσφαιριστή. Είμαστε απολυτα προσηλωμένοι στα ποσά που έχουμε καθορίσει από την αρχή της χρονιάς. Κάθε παίκτης είναι ξεχωριστή περίπτωση. Εμείς βλέπουμε το σύνολο του προϋπολογισμού μας και όχι αν ένας παίκτης πήρε περισσότερα η λιγότερα. Μένουμε πιστοί στο πλάνο μας το οικονομικό. Ελπίζω πως με την συμμετοχή της ομάδας μας σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης , άλλωστε εμείς ανοίξαμε τον δρόμο για όλες τις υπόλοιπες ομάδες για ευρωπαϊκή πορεία και παρουσία στους ομίλους, θα λύσουμε σε έναν μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει και την Ανόρθωση αλλά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Η περσινή χρονιά που καταφέραμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο μας γεμίζει με ευθύνη μεγάλη απέναντι στον κόσμο της Ανόρθωσης».

O πρόεδρος της Ανόρθωσης μιλώντας για την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας ανέφερε:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Νομίζω πως η ομάδας μας φέτος είναι καλύτερη από την περσινή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε χθες πως ολοκληρώθηκε ο βασικός μας μεταγραφικός μας σχεδιασμός και αυτή είναι η αλήθεια»
Όσον αφορά τους στόχους της φετινής περιόδου της βαρωσιώτικης ομάδας είπε « η ιστορία της Ανόρθωσης είναι εκεί και οι στόχοι είναι διαχρονικοί. Κατακτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Πέρσι δεν καταφέραμε να έχουμε καλή ευρωπαϊκή πορεία γιατί ο αγώνας ήταν μονός και εκτός έδρας. Έχω την αίσθηση πως αν υπήρχε και δεύτερος αγώνας στην Κύπρο νομίζω θα περνούσαμε την Βασιλεία. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Θα έχουμε δυο αγώνες και το Αντώνης Παπαδόπουλος από όσα μου λένε οι φίλοι της Ανόρθωσης θα έχει την γνωστή εικόνα. Κατάμεστο, όσο μπορούμε φυσικά και καμίνι οπότε πιστεύω πως μπορούμε να μπούμε ομίλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ