aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗCablenet: Αποκαλύψεις, ευχαριστίες και σούπερ deals!

Cablenet: Αποκαλύψεις, ευχαριστίες και σούπερ deals!

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων από την Cablenet, και η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, έδωσε το παρών της για να σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν. Υπενθυμίζουμε ότι συμφωνία με την Cablenet έχουν συνάψει οι: ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ερμής, Πάφος F.C. και Καρμιώτισσα.

Πρώτος μίλησε ο CEO της Cablenet, Νικόλας Σιακόλας: «Ευχαριστίες σε όλους τους προέδρους. Η απόφαση είναι συνειδητή και ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Αν δεν προχωρούσαμε τη δεδομένη στιγμή θα μέναμε εκτός από αυτό το περιεχόμενο μέχρι το 2024. Σαν εταιρεία προσφέρουμε το καλύτερο Ίντερνετ, σταθερή τηλεφωνία, ξεκινήσαμε την κινητή τηλεφωνία και με αυτό το περιεχόμενο θα δώσουμε περισσότερες επιλογές στους τηλεθεατές μας. Προσπάθεια μας είναι να προσφέρουμε στο ποδοσφαιρικό κοινό μια νέα εμπειρία. Θα δημιουργήσουμε 2 νέα κανάλια για να προσφέρουμε μεταδόσεις και εκπομπές με αυτό το περιεχόμενο και θα ξεκινήσουν αρχές του 2019. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τα νέα κανάλια να είναι αρίστης ποιότητας και υψηλής ευκρίνειας».

Για την κάλυψη: «Έχουμε το δικό μας ιδιόκτητο δίκτυο το οποίο σκοπός μας είναι να επεκτείνεται διαρκώς. Ως το 2019 δεν θα καλύψουμε όλη την Κύπρο όμως για να καλύψουμε όλους τους τηλεθεατές θα προσπαθήσουμε να μεταδίδουμε μέσω άλλων τρόπων».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πρόδρομος, είπε: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Η σύναψη συμφωνίας αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία μας. Και από πλευράς Cablenet είναι επωφελής και θα τη βοηθήσει. Ευχαριστώ τη διοίκηση της, και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πιο ισχυρός της συνεργάτης».

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή, ανέφερε: «Το τηλεοπτικό κομμάτι αποτελεί τεράστιο κομμάτι στους προϋπολογισμούς των ομάδων. Η ένταξη της Cablenet βοήθησε για υγιή ανταγωνισμό. Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συμφωνία. Θα δώσει τεράστια βοήθεια στον προϋπολογισμό μας αλλά είναι ένα τολμηρό διάβημα το οποίο ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει όλους. Ευχαριστώ τον Νικόλα Σιακόλα μέσα από μια σειρά σύντομων διαβουλεύσεων καταλήξαμε εύκολα. Ξεκινήσαμε από φέτος διαφημιστικό πακέτο το όπιο αφορά την Ανόρθωση και την Cablenet το οποίο βοηθά στα δικά μας δεδομένα».

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος: «Η σωστή προσέγγιση μας έφεραν κοντά τους. Χωρίς να έχω μεγαλύτερο πόσο από την προηγούμενη συμφωνία. Πάντα όταν μπαίνει μια νέα εταιρεία υπάρχει ανταγωνισμός τον οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Κάναμε καλό deal και είμαστε ευχαριστημένοι».

Από πλευράς Καρμιώτισσας, μίλησε ο πρόεδρος Κώστας Χατζηστυλλής: «Είναι ευχαρίστηση μας που είμαστε μαζί με τα σωματεία της α’ κατηγορίας. Ευχαριστούμε για την συμφωνία. Δεν πρέπει να θεωρείται οτι η β’ κατηγορία είναι καταστροφή κι αυτό αποδεικνύεται σήμερα».

Ο πρόεδρος της Πάφος F.C. Χρήστος Γλυκύς είπε: «Αυτή η συνεργασία είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα μας. Από την πρώτη στιγμή μας έπεισε με τα όσα μας παρουσίασε. Υπογράψαμε με σχετική ευκολία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ