aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜπράβο Γκόρντον (Ανόρθωση)

Μπράβο Γκόρντον (Ανόρθωση)

Η Ανόρθωση σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Charity Idols, δίνει αυτή την εβδομάδα με σκοπό να γίνει δημοπρασία αγάπης την φορεμένη εμφάνιση του παίκτη μας Γκόρντον Σίλντενφελντ από τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος του μήνα Οκτώβριου καθώς πέτυχε 2 τέρματα στο μήνα αυτό και θα μπορούσε να σκοράρει ακόμη ένα αν η μπάλα κατέληγε στα δίκτυα αντί στο δοκάρι του Κόπριβετς στον αγώνα με την Πάφος FC.

Από σήμερα και μέχρι τις 06/11/2017, η εμφάνιση που φορούσε στον συγκεκριμένο αγώνα θα βγει σε δημοπρασία και τα έσοδα από αυτή την ενέργεια θα δοθούν σε συγκεκριμένο οργανισμό, που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, μπορούν όλοι να πάρουν μέρος και να κάνουν δική τους την συλλεκτική εμφάνιση, με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ. Η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 06/11/2017 και ώρα 22:30.

Η αγωνιστική φανέλα είναι Nike, μέγεθος XL και φέρει την υπογραφή του Κροάτη αμυντικού της ομάδας.

Διεκδίκησε την εμφάνιση εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ