aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μπορεί να ανατραπεί η απόφαση στο Εφετείο»

«Μπορεί να ανατραπεί η απόφαση στο Εφετείο»

Ο νομικός εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Γιώργος Χριστοφίδης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις εξελίξεις στο θέμα της ένστασης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παραβίαση της όλης διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης: «Θυμήθηκε» την Ανόρθωση ο Μιχαηλίδης, άλλαξε το βιογραφικό

«Υπήρξε παραβίαση της διαδικασίας και των κανονισμών. Η δικογραφία ολοκληρώθηκε στις 8/2 και στις 11/2 ήταν η ακρόαση. Ο αθλητικός δικαστής, χωρίς να μας διευκρινιστεί πώς και γιατί, μετέφερε το θέμα μετά και τις επιστολές και τις ανακοινώσεις του ΚΟΑ, και το έφερε στις 18/2. Αυτό αποτελεί εκτροπή της διαδικασίας όπως προκύπτει από τους κανονισμούςΟι διαδικασίες και οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται. Εφόσον ο ΚΟΑ έκρινε άκυρο το δελτίο χθες. Γιατί δεν το έκανε αυτό από την αρχή, μια εβδομάδα πριν; Επιφυλάσσεται η απόφαση σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση και αναμένεται η δημοσιοποίηση της απόφασης». », είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εφάμιλλη με τη… ψυχολογία της

Για τις επόμενες ενέργειες της Ανόρθωσης σχετικά με τον ΚΟΑ, πρόσθεσε: «Ο ΚΟΑ είναι δημόσια Αρχή και εκδίδει αποφάσεις μέχρι να ανατραπούν. Η ορθότητα της απόφασης προσβάλλεται ενώπιον διοικητικού δικαστηρίου. Σίγουρα θα εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου πρώτη χρονικά από αυτή του διοικητικού δικαστηρίου. Πάει για θέμα αποζημιώσεων το θέμα αν δικαιωθεί η Ανόρθωση. Υπάρχουν σημεία ουσίας και πιστεύουμε ότι μπορεί να ανατραπεί η απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ