aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπλέξιμο με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην προχωρά (τουλάχιστον ως τώρα) σε προσθήκη στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη. Ο 23χρονος στόπερ του Πανιωνίου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκτός σοβαρού απροόπτου θα υπογράψει. Από την έλευση του νέου έτους έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, ωστόσο ακόμη δεν έχει συμβεί, δίχως αυτό να σημαίνει κάτι.

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Λαΐφη, που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη Σταντάρ Λιέγης, η υπόθεσή του είναι πιο περίπλοκη. Κι αυτό γιατί έχει δοθεί δανεικός για δύο χρόνια στη βελγική ομάδα, η οποία και έχει ουσιαστικό λόγο για το μέλλον του στο διάστημα αυτό.

Όλα είναι ανοιχτά για τον Κύπριο αμυντικό, από το να μείνει στη Σταντάρ και το να γυρίσει στον Ολυμπιακό, μέχρι το να πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού, καθώς ήδη παρακολουθείται από ομάδες της Γερμανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ