aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗBlack Beast- Η επιστροφή!

Black Beast- Η επιστροφή!

Αφιέρωμα στην πορεία του Ίσμαελ Γκονσάλβες στην Ανόρθωση έχει η σελίδα «perifanoianorthosi.wix.com».

Αναλυτικά: «Ιανουάριος του 2015 και στο νησί μας κατηφορίζει για λογαριασμό της Ανόρθωσης, μέσω δανεισμού με όψιον αγοράς από την Ριο Άβε, ένας παλιός γνώριμος για Κυπριακά γήπεδα.

Ένας επιθετικός που στην προηγούμενη του θητεία στην Κύπρο χρεώθηκε νυχτοπερπατήματα και κακή εξωγηπεδική ζωή. Αμέσως, οι γνωστοί άγνωστοι γεμίζουν τα όπλα τους με μελάνι και αρχίζουν να πολυβολούν ακατάπαυστα μέσω εφημερίδων και ιστοσελίδων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη δυσαρέσκεια από το ευρύ κοινό της ομάδας, λόγω της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ο ίδιος όμως έχει αντίθετη άποψη. Απόδειξη το γήπεδο, όπου με ηγετικές εμφανίσεις, εκρηκτικότητα, μαχητικότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων της Ανόρθωσης.

Μετρώντας 11 τέρματα σε 17 παιχνίδια, θα πάρει την ομάδα από το χέρι και θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την έξοδο στην Ευρώπη, ρίχνοντας στο καναβάτσο, εκτός από τους αντιπάλους και τους κακολογητές.

Επιπρόσθετα, σκορπίζει χαμόγελα στην οικογένεια της Ανόρθωσης, αφού ο κόσμος βλέπει στο πρόσωπο του τον νέο ηγέτη, το νέο T-80 στην επιθετική γραμμή. Το όνομα αυτού; Μα φυσικά ο black beast, Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, η Ανόρθωση θα προχωρήσει στην αγορά του από την Ρίο Άβε, έναντι του ποσού των 200 χιλιάδων ευρώ. Πολύ καλή κίνηση, αν αναλογιστούμε ότι μερικές μέρες αργότερα θα φύγει για την Σαουδική Αραβία, με την ομάδα μας να καρπώνεται 350 χιλιάδες από την μεταγραφή.

Και ερχόμαστε στον Ιανουάριο του 2016, με τον Ίσμα να επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά την αποτυχημένη του παρουσία στη Σαουδική Αραβία (2 εμφανίσεις και 1 τέρμα). Με παραπανίσια κιλά, λόγω της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, θα κάνει ένα μέτριο δεύτερο μισό, παρασυρόμενος και από την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με τον ΓΚΟΛσάλβες να έχει χάσει τα περιττά κιλά και με νέο λουκ είναι έτοιμος να οργιάσει στα γήπεδα και να μας καινούργιες συγκινήσεις. Έκανε ήδη την αρχή στο φιλικό προ ημερών με τον Άρη, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της ομάδας μας.

Τα καντάρια μπάλας που γνωρίζει, η συχνότητα του στο σκοράρισμα και η τεχνική του κατάρτιση, είναι στοιχεία που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας και αποτελούν ένα πακέτο, όπου κάθε προπονητής θα ήθελε στην κορυφή της επίθεσης. Φτάνει να το θέλει και ο ίδιος, γιατί στο χέρι του είναι η επιστροφή του black beast!

Ιανουάριος του 2015 και στο νησί μας κατηφορίζει για λογαριασμό της Ανόρθωσης, μέσω δανεισμού με οψιόν αγοράς από την Ριο Άβε, ένας παλιός γνώριμος για Κυπριακά γήπεδα. Ένας επιθετικός που στην προηγούμενη του θητεία στην Κύπρο χρεώθηκε νυχτοπερπατήματα και κακή εξωγηπεδική ζωή. Αμέσως, οι γνωστοί άγνωστοι γεμίζουν τα όπλα τους με μελάνι και αρχίζουν να πολυβολούν ακατάπαυστα μέσω εφημερίδων και ιστοσελίδων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη δυσαρέσκεια από το ευρύ κοινό της ομάδας, λόγω της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Ο ίδιος όμως έχει αντίθετη άποψη. Απόδειξη το γήπεδο, όπου με ηγετικές εμφανίσεις, εκρηκτικότητα, μαχητικότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα, θα γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων της Ανόρθωσης. Μετρώντας 11 τέρματα σε 17 παιχνίδια, θα πάρει την ομάδα από το χέρι και θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την έξοδο στην Ευρώπη, ρίχνοντας στο καναβάτσο, εκτός από τους αντιπάλους και τους κακολογητές. Επιπρόσθετα, σκορπίζει χαμόγελα στην οικογένεια της Ανόρθωσης, αφού ο κόσμος βλέπει στο πρόσωπο του τον νέο ηγέτη, το νέο T-80 στην επιθετική γραμμή. Το όνομα αυτού; Μα φυσικά ο black beast, Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, η Ανόρθωση θα προχωρήσει στην αγορά του από την Ρίο Άβε, έναντι του ποσού των 200 χιλιάδων ευρώ. Πολύ καλή κίνηση, αν αναλογιστούμε ότι μερικές μέρες αργότερα θα φύγει για τηΣαουδική Αραβία, με την ομάδα μας να καρπώνεται 350 χιλιάδες από τη μεταγραφή.

Και ερχόμαστε στον Ιανουάριο του 2016, με τον Ίσμα να επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά την αποτυχημένη του παρουσία στην Σαουδική Αραβία (2 εμφανίσεις και 1 τέρμα). Με παραπανίσια κιλά, λόγω της αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους, θα κάνει ένα μέτριο δεύτερο μισό, παρασυρόμενος και από την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με τον ΓΚΟΛσάλβες να έχει χάσει τα περιττά κιλά και με νέο λουκ είναι έτοιμος να οργιάσει στα γήπεδα και να μας καινούργιες συγκινήσεις. Έκανε ήδη την αρχή στο φιλικό προ ημερών με τον Άρη, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της ομάδας μας.

Τα καντάρια μπάλας που γνωρίζει, η συχνότητα του στο σκοράρισμα και η τεχνική του κατάρτιση, είναι στοιχεία που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας και αποτελούν ένα πακέτο, όπου κάθε προπονητής θα ήθελε στην κορυφή της επίθεσης. Φτάνει να το θέλει και ο ίδιος, γιατί στο χέρι του είναι η επιστροφή του black beast!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ