aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜπηχτή Κετσπάγια: «Βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο»

Μπηχτή Κετσπάγια: «Βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο»

Υπονοούμενο σε όσους ασκούν κριτική στην Ανόρθωση και τον ίδιο άφησε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής, μιλώντας μετά την ήττα από την ΑΕΛ έκανε λόγο για ανθρώπους που βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο σημειώντας πως επί ημερών του την τελευταία διετία η Ανόρθωση πέτυχε όσα δεν πέτυχε τα τελευταία 11 χρόνια.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά

«Οι άνθρωποι στα δύσκολα βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο. Εμείς μόνο περηφάνια νιώθουμε για όσα πετύχαμε από τη μέρα που ήρθαμε. Αν είχαμε την τύχη πιστεύω σαν απόδοση αυτά που δείξαμε αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε. Εμείς ξέρουμε τι αναλάβαμε και σε τι κατάσταση είναι τώρα η Ανόρθωση», είπε και συνέχισε.

«Εγώ σαν προπονητής θεωρώ ότι κάναμε αρκετά. Κάναμε όσα δεν έγιναν τα τελευταία 11 χρόνια. Αυτή η ομάδα δεν έκανε τίποτα. Εμείς πέρσι… εντάξει δεν θέλω να πω ότι θα κερδίζαμε και τα δύο τρόπαια αλλά τα αξίζαμε και ξέρουμε όλοι καλά τι έγινε. Και φέτος κυνηγάμε το κύπελλο, αλλά και έξι παιχνίδια πριν το τέλος είμαστε μαθηματικά μέσα στους δύο στόχους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ