aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑτζίλι-Μίχα: Έκλεισε η υπόθεση, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες

Ατζίλι-Μίχα: Έκλεισε η υπόθεση, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Μία από τις πιο περίπλοκες και δύσκολες περιπτώσεις που γνώρισε το ισραηλινό ποδόσφαιρο τελείωσε. Ο Επαρχιακός Εισαγγελέας του Τελ Αβίβ αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση εναντίον των Ομάρ Ατζίλι και Ντόρ Μίχα (ανήλικες ισχυρίστηκαν πως είχαν σεξουαλική επαφή μαζί τους) λόγω αθωότητας και μη ύπαρξης βάσιμων εναντίον τους στοιχείων και αυτό σημαίνει ότι κάθε αστυνομικό αρχείο σχετικά με το θέμα θα διαγραφεί.

Η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες όπως σημειώνεται σε ισραηλινό ΜΜΕ. Αμφότεροι απαλλάχθηκαν και πλέον συνεχίζουν την ζωή τους μακριά από νομικές «μάχες». Ο Ατζίλι ως γνωστόν ανήκει πλέον στον ΑΠΟΕΛ και ο Μίχα στην Ανόρθωση.

Τους τελευταίους δύο μήνες, η υπόθεση βρισκόταν στο Γραφείο του Εισαγγελέα, ο οποίος θα ανακοινώσει –σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport5.co.il»– τις λεπτομέρειες της απόφασής του μέσα στις επόμενες μέρες. Εκτιμήθηκε από τις Αρχές ότι η υπόθεση θα έκλεινε πιο νωρίς λόγω της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και οι δικαστές ήταν πολύ σαφείς ότι η υπόθεση δεν μπορούσε προχωρήσει και να κατηγορηθούν οι δύο παίκτες.

«Ως γνωστόν, ως αποτέλεσμα της υπόθεσης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσε τους δύο ότι δεν θα συνέχιζαν στην ομάδα και έμειναν ελεύθεροι. Και οι δύο θα συνεχίσουν την καριέρα τους εκτός Ισραήλ (σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση) για τα επόμενα δύο χρόνια και θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε αν θα επιστρέψουν στο Ισραήλ μετά από αυτό και ποια θα είναι η ομάδα που θα τους απορροφήσει», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ