aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αθόρυβα θα χαίρομαι μαζί σας»

«Αθόρυβα θα χαίρομαι μαζί σας»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Κωνσταντίνος Λαΐφης αποχαιρετάει με τον δικό του τρόπο την Ανόρθωση και λέει «αντίο» στους οπαδούς της ομάδας.

«Ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ανοίγει. Η πρόταση από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού με τίμησε ιδιαίτερα και υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι σ αυτή την ομάδα. Με αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης θέλω να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου που με βοήθησε να κάνω το βήμα παραπέρα που πάντα ονειρευόμουν.

Η Ανόρθωση θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, σ αυτήν με μάθατε και σ αυτή την περήφανη ομάδα κατάφερα να αναδειχθώ ως κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς. Ευχαριστώ θερμά ολη την οικογένεια της προσφυγικής ομάδας που με αγκάλιασε και με πίστεψε.

Ευχαριστώ κυρίως όλους τους φιλάθλους της που δεν σταμάτησαν να με χειροκροτούν ακόμη κι όταν τους απογοήτευα. Εύχομαι όλες τις χαρές και τους τίτλους που ονειρευόμουν να ζήσω μαζί σας να τους πετύχετε σύντομα και εγώ αθόρυβα θα χαίρομαι μαζί σας.

Τέλος θέλω να πω πως νιώθω τυχερός και ευλογημένος που είχα πάντοτε την στήριξη της οικογένειας μου, που είχα ανθρώπους κοντά μου και δεν ένιωσα πότε μόνος κυρίως στα δύσκολα. Μαζί σας νιώθω δυνατός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ