aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αθλητής με ήθος και αδαμάντινο χαρακτήρα»

«Αθλητής με ήθος και αδαμάντινο χαρακτήρα»

Μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση της Ανόρθωσης αναφέρεται στο “αντίο” του Χρίστου Μαραγκού από τη θέση του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

«Τον τελευταίο του επίσημο αγώνα με τα χρώματα της Ανόρθωσης, έδωσε χθες, 15 Μαΐου 2016, ο Αρχηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Χρίστος Μαραγκός. Ο Χρίστος, ο οποίος έκλεισε μόλις πριν από μερικές μέρες -στις 9 του Μάη- τα 33 του χρόνια, ολοκλήρωσε μια πορεία 15 ετών στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω τραυματισμών και δύσκολων επεμβάσεων, πάντα μαχητής, κατάφερε να διατηρηθεί σε ψηλό επίπεδο και να υπηρετεί με ζήλο και αφοσίωση τις ομάδες στις οποίες θήτευσε. Στην Ανόρθωση, είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει την κορυφαία αθλητική στιγμή του Συλλόγου αλλά και του ιδίου -όπως ομολογεί- την πρόκριση επί της Τραπεζούντας, αγωνιζόμενος ως βασικός και στις δυο ιστορικές αναμετρήσεις του 2005.

Μέσα από την παρουσία του στην Ανόρθωση, αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2004-05 και κυπελλούχος την περίοδο 2006-07. Επιπλέον, αξιώθηκε να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας μας από το 2005 μέχρι το 2013, ενώ πήρε το εισιτήριο της διεθνούς παρουσίας, μεταπηδώντας το 2006 στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Πέραν και πάνω από τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα, ο Χρίστος Μαραγκός θα παραμείνει στις μνήμες όλων των φιλάθλων ως ένας αθλητής ήθους, με αδαμάντινο χαρακτήρα και εξαίρετη συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, είμαστε τυχεροί που κόσμησε τα γήπεδά μας ένας τέτοιος παίχτης. Μπορεί η ιδιότητα του ποδοσφαιριστή να παύσει να υφίσταται, ωστόσο αυτή του ποδοσφαιρανθρώπου παραμένει και είμαστε βέβαιοι ότι ο Χρίστος Μαραγκός θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα που τόσο αγαπά, στην προσπάθεια να το κάνει καλύτερο.

Χρίστο, η οικογένεια της Ανόρθωσης σου εύχεται κάθε οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία στα νέα σου βήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ