aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑστυνομία: Tραυματισμός και κακόβουλες ζημιές στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Αστυνομία: Tραυματισμός και κακόβουλες ζημιές στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Mε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρεται σε όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

«Με ρίψη αντικειμένων, τραυματισμό γιατρού της ομάδας του ΑΠΟΕΛ εντός αγωνιστικού χώρου και κακόβουλες ζημιές σε αυτοκίνητα, σημαδεύτηκε ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, στη Λάρνακα.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Δεν ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου»

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, οπαδοί της Ανόρθωσης που βρίσκονταν στη δυτική κερκίδα του γηπέδου, έριξαν αντικείμενα προς τον πάγκο της ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Την ίδια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 62χρονος γιατρός της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, έπεσε στο έδαφος, παθαίνοντας σπασμούς. Κοντά του έφτασε ο ιατρός του γηπέδου, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο 62χρονος υπέστη απόφραξη των αεροφόρων οδών από τη γλώσσα του.

Διαβάστε επίσης: «Η αστυνομία πήρε το βίντεο και δεν αποκλείεται να γίνουν συλλήψεις»

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως απολύθηκε. Όπως διαπιστώθηκε φέρει οίδημα στο αριστερό αυτί και το πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: Γύρισε η γλώσσα του Δρ. Τζουρούδη! (pics)

Λίγο αργότερα, καταγγέλθηκαν στο ΤΑΕ Λάρνακας τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κακόβουλης ζημιάς, σε αυτοκίνητα οπαδών της Ανόρθωσης, που βρίσκονταν σταθμευμένα περιμετρικά του σταδίου. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή όπου διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε τα τρία οχήματα έφεραν γδάρσιμο περιμετρικά, σε όλη της επιφάνειά τους, το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ