aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑστο«Χ»ία μου, αμαρτία μου! (pics & video)

Αστο«Χ»ία μου, αμαρτία μου! (pics & video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Πάφος FC, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για άλλη μία μεγάλη ομάδα, αυτή τη φορά για την Ανόρθωση. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 0-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι να τα έχουν με την ατυχία τους και την αστοχία τους, αφού καθόλη τη διάρκεια του ματς είχαν την υπεροχή και απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα δύο δοκάρια (το ένα μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ράγιος). Η «Κυρία», με 19 βαθμούς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ως συγκάτοικο την ΑΕΚ, ενώ οι Παφίτες έμειναν στα ψηλά και με 15 βαθμούς φιγουράρουν στην 3η θέση. Όσο για το αποτέλεσμα στη Λάρνακα; Δεν τους… χάλασε!

Με αρκετή διάθεση άρχισαν στην αναμέτρηση οι δύο ομάδες, ωστόσο αυτή που είχε τον έλεγχο και τις πιο ξεκάθαρες φάσεις, ήταν η Ανόρθωση. Η Πάφος όχι μόνο άντεξε στην πίεση που εξασκήθηκε κυρίως από το 20’ και μετά, αλλά ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Το σκορ παρέμεινε 0-0 μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ενώ στο 6′, μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων από τον Γκουλόν, ο Παλάνκα πήγε να αξιοποιήσει τη φάση και ο Κόπριβετς στην πορεία του να μαζέψει την μπάλα ανέτρεψε τον Ισπανό εξτρέμ. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι διότι ο Σλοβένος κίπερ πρώτα κτυπά και ρίχνει στο έδαφος τον αντίπαλο και μετά μαζεύει την μπάλα. Επίσης, στο 42’ ζήτησε και η Πάφος πέναλτι σε μία μονομαχία του Σίλντενφελντ με αντίπαλο αμυντικό, αλλά από το ριπλέι δεν ήταν ξεκάθαρο.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Αμμοχώστου άρχισε αποφασισμένη να σκοράρει χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι του Ράγιος (69’), ο οποίος σημάδεψε το δεξιό δοκάρι (το πέναλτι κέρδισε ο Καμαρά σε ανατροπή του από τον Ντομίνγκες). Εκτός αυτού, δοκάρι (οριζόντιο) είχε και ο Σίλντενφελντ με καρφωτή κεφαλιά. Το παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωσή του, κύλησε με επιθετικό μονόλογο από την Ανόρθωση και την ομάδα του Λούκα Έλσνερ προσεκτική στα μετόπισθεν, είχε κάποιες επιθετικές προϋποθέσεις, αλλά έμοιαζε να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία. Και όπως αναμενόταν, το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Μπανταλόφσκι, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Παλάνκα, Γκάντσεφ (74′ Σισέ), Βίκτορ, Αμπντουλάγεφ (55′ N. Καμαρά), Ράγιος, Άλβες (55′ Καρλίτος).

Πάφος FC (Λούκας Έλσνερ): Κόπριβετς, Γιάνζα, Γκουλόν (81′ Πογιέτ), Όριτς, Ντομίνγκες, Ντεούλ (62′ Ρόγκουλιτς), Μοστεφά, Φυλακτού, Γκαμπόφς, Μπρουλς (85′ Σικόρσκι), A. Καμαρά.

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 73′ Καμαρά, 82′ Σισέ / 62′ Μοστεφά, 66′ Ντομίνγκες.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Β’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Τέταρτος: Βασίλης Δημητρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ