aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑσταμάτητη «Κυρία» γράφει ιστορία, στους «4» της Ευρώπης η Ανόρθωση!

Ασταμάτητη «Κυρία» γράφει ιστορία, στους «4» της Ευρώπης η Ανόρθωση!

H Sabbianco Ανόρθωση συνεχίζει να γράφει ιστορία. Το άπιαστο όνειρο έγινε αληθινό! Η Μινάρ Μπάια Μάρε Ρουμανίας δεν ήταν ικανή να βάλει φρένο στη ξέφρενη πορεία της κυπριακής ομάδας. Με «όπλο» το σκορ του πρώτου αγώνα (27-22) η Sabbianco Ανόρθωση προκρίθηκε στους «4» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Χάντμπολ παρά την εντός έδρας ήττα 18-23 (11-11 το ημίχρονο).

Η νίκη με μεγαλύτερο σκορ στη Ρουμανία αποτέλεσε το κλειδί για την τεράστιας σημασίας πρόκριση για την ομάδα μας και γενικότερα το κυπριακό χάντμπολ. Η προσπάθεια των παικτών της Sabbianco Ανόρθωση ήταν πολύ μεγάλη απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, όμως με ψυχή στο τέλος κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ζαραβίνα έδωσε άλλη μια μάχη και βγήκε νικήτρια. Δέχθηκε την πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία της και πλέον είναι έτοιμη για τελικό! Στο δρόμο της θα βρεθεί η Γιάσταντς IF Σουηδίας, που θα έχει και αυτή τον τίτλο του φαβορί. Όμως, η Sabbianco Ανόρθωση μοιάζει ασταμάτητη και θα διεκδικήσει και πάλι τις πιθανότητες της. Ήδη η πορεία της στη διοργάνωση είναι απόλυτα πετυχημένη, πέρα από κάθε προσδοκία. Έχει δυνατότητες, θέληση, ψυχή και πάθος. Γι’ αυτό όλα γίνονται. Πότε μη λες ποτέ…

Η Ανόρθωση αγωνίστηκε με τους ακόλουθους: Κοτανίδης, Τότος (2 γκολ), Χρ. Αργυρού (3 γκολ), Κρητικός 6 (γκολ), Κανδύλας, Μωραΐτης 1 (γκολ), Κεσίδης 1 (γκολ), Ι. Αργυρού 1 (γκολ), Ασβεστάς 4 (γκολ), Καραμπουρνιώτης, Φωτίου, Μπάρμπας, Μιχαήλ, Ροντρίγκες, Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ