aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑσταμάτητη η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ

Ασταμάτητη η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ

Παράσταση για ένα ρόλο το μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Η Ομόνοια επεκράτησε με το εντυπωσιακό 3-0 σετ της Ανόρθωσης και έκανε το δύο στα δυο στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι ήταν το αφεντικό του αγώνα από το πρώτο σετ το οποίο κέρδισαν με σχετική άνεση 25-16. Μεγάλη μάχη έγινε στο δεύτερο σετ, το οποίο χρειάστηκε να φτάσει στους 29 πόντους, με την Ομόνοια να το κατακτά κι αυτό (29-27) μετά από αντεπίθεση όταν έμεινε πίσω 20-23. Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ντεμαράζ τους στα μέσα του σετ, όταν και προηγήθηκαν 20-15, για να τελειώσει τελικά με 25-19.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΠΑΦΙΑΚΟΣ 0-3: Νίκη και για τον Παφιακό κι αυτός εκτός έδρας επί της ΑΕ Καραβά με 3-0 (25-23, 25-23, 26-24). Αν και τα τρία σετ πήγαν «γεμάτα» εντούτοις ο Παφιακός είχε τις λύσεις και τις απαντήσεις στο τέλος για να πανηγυρίσει τη δεύτερη του νίκη (σε τρεις αγώνες) στο πρωτάθλημα.   

ΑΠΟΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. 3-1: Ο ΑΠΟΕΛ και στον αγώνα με την Ολυμπιάδα έδειξε πως έχει βλέψεις για ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι ήσαν σοβαροί σε όλο τον αγώνα και στο τέλος έφτασαν με σχετική ευκολία στη νίκη με 3-1 σετ (25-15, 21-25, 25-18), πετυχαίνοντας το απόλυτο στους τρεις αγώνες που έδωσαν με τρεις νίκες και κοιτάζουν με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-3: Ανώτερη η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε, μετά από ένα πολύ καλό αγώνα, την Αναγέννηση με 1-3 σετ στη σάλα της Δερύνειας. Οι ερυθρόλευκοι «κόλλησαν» δεύτερη σερί νίκη, ενώ οι «πράσινοι» έχασαν για δεύτερη σερί αγωνιστική στην έδρα τους. Ενδιαφέρον ήταν το πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να παίζουν καλό βόλεϊ, αλλά τελικά να κερδίζει η Νέα Σαλαμίνα με 21 -25 και να παίρνει το προβάδισμα Ο αγώνας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός και στο δεύτερο σετ με τελικό νικητή πάλι την ομάδα των ερυθρολεύκων που κέρδισε με 23-25. Το τρίτο και τέταρτο σετ είχαν διαφορετική τροπή, αφού στο μεν τρίτο οι Δερυνειώτες ήταν ανώτεροι και κέρδισαν 25-19, ενώ στο τέταρτο οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και κέρδισαν 17-25 εξασφαλίζοντας και τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ