aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑσφυκτική πίεση της διοίκησης

Ασφυκτική πίεση της διοίκησης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα δεκαήμερο έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου και στην Ανόρθωση, ο Αλμπέρτο Μπενίτο ακόμη ψάχνει για να βρει τον ιδανικό μέσο που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και την καλύτερη δυνατή περίπτωση τερματοφύλακα κάτω των 21 ετών.

Μέχρι χθες, ο Μπενίτο δεν είχε ενημερώσει τη διοίκηση αν έχει καταλήξει στον εκλεκτό μέσο και αν βρίσκεται στην τελική ευθεία, όμως είναι δεδομένο ότι στη λίστα του έχει τέσσερα ή πέντε ονόματα. Οι διοικούντες την «Κυρία» είναι φανερό ότι βρίσκονται στο περίμενε για την επιλογή του τεχνικού διευθυντή.

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση, με τον τρόπο της, έβαλε αρκετή πίεση στον Αλμπέρτο Μπενίτο για να προχωρήσει σε μία τουλάχιστον επιπλέον επιλογή παίκτη που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Ο Μπενίτο, αν και δεν δείχνει να «καίγεται» για περαιτέρω ενίσχυση, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει άλλη μια κίνηση με μέσο, ενώ υπάρχουν επαφές και με Ισπανό τερματοφύλακα κάτω των 21 ετών.

Ο τεχνικός διευθυντής δείχνει διατεθειμένος να περιμένει ακόμη μερικές μέρες, θεωρώντας ότι υπάρχει η δυνατότητα στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου να βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση. Είτε με δανεισμό από κάποια ομάδα του εξωτερικού ενός παίκτη που τέθηκε εκτός πλάνων, είτε με ελευθέρα μετεγγραφή ποδοσφαιριστή που δεν έχει βρει την ευκαιρία που έψαχνε και έμεινε ξεκρέμαστος.

Αν βρεθεί μια τέτοια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, τότε ο Μπενίτο θα κινηθεί για να τον φέρει στην Ανόρθωση, με λιγότερα χρήματα από όσα θα ζητούσε αν ερχόταν για παράδειγμα πριν από έναν μήνα. Το θέμα είναι να μπορέσει να εντοπίσει μια τέτοια περίπτωση και να αξίζει πραγματικά τον κόπο να βάλει η ομάδα το χέρι στην τσέπη.

Η διοίκηση έδωσε έξτρα κονδύλι 200.000 ευρώ για μια τελευταία μετεγγραφή και όλοι περιμένουν τα νεότερα από τον Ισπανό. Λογικά δεν θα προκύψουν νεότερα εντός του επόμενου 48ωρου, όμως εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Με την απόκτηση μέσου, ως γνωστό, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι ένας εκ των Σάβιτς ή Κριστόβαλ πιθανόν να δει την πόρτα της εξόδου. Αν φύγει ο Σάβιτς, θα γίνει προσπάθεια για να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ