aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑρτυματάς: «Δείξαμε την ποιότητα μας, στοχεύουμε στους ομίλους»

Αρτυματάς: «Δείξαμε την ποιότητα μας, στοχεύουμε στους ομίλους»

Δείγμα της ποιότητας που έχει ως ομάδα η Ανόρθωση χαρακτήρισε ο Κώστας Αρτυματάς την εμφάνιση της Ανόρθωσης στον αγώνα με τη Ραπίντ και τη νίκη με 2-1 επί των Αυστριακών που δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει την ήττα με 0-3 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καταρχάς αρχίσαμε πολύ δυνατά όπως είχαμε πει τις προηγούμενες ημέρες πως θα κάναμε. Έτσι κάναμε, παίξαμε στο ρυθμό μας, κάναμε το παιχνίδι μας, σκοράραμε πριν από το ημίχρονο και δυστυχώς ισοφαριστήκαμε στην επανάληψη. Δεν τα βάλαμε κάτω, πετύχαμε το δεύτερο και παλέψαμε μέχρι το 90’ και τα δώσαμε όλα.

Σήμερα δείξαμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα τις δυνατότητες, την ποιότητα και τα τρεξίματα που έχουμε ως ομάδα, αν και αυτά δεν θα ήταν τέτοια αν δεν ήταν ο κόσμος δίπλα μας και μας έσπρωχνε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν δίπλα μας μέχρι το τέλος και εκ μέρους όλης της ομάδας τους ευχαριστούμε.

Για τους αγώνες με την Μπερ Σεβά: «Είμαστε δυνατοί, θα κάνουμε τώρα την προετοιμασία, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, κρατάμε τα θετικά και βελτιώνουμε τα αρνητικά. Βλέπουμε τα παιχνίδια με την Μπερ Σεβά και στοχεύουμε στην πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ