aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑρχική τιμή Λαΐφη... δύο εκατομμύρια και πάνω (Κερδισμένη και η Ανόρθωση)

Αρχική τιμή Λαΐφη… δύο εκατομμύρια και πάνω (Κερδισμένη και η Ανόρθωση)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Λαϊφης διακρίνεται με την Εθνική Κύπρου, αλλά και ως ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης, είναι λογικό να βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

Μετά τους Βέλγους που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του, ο διεθνής άσος βρίσκεται στο μικροσκόπιο και της Αϊντχόφεν.

Το γεγονός ότι είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας για αριστεροπόδαρος αμυντικός ελκύει τους ξένους σκάουτερ, με αποτέλεσμα οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχουν ανέβει αρκετά.

Εάν τελικά κάποια ομάδα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον για απόκτησή του, τότε η αρχική του τιμή ξεκινάει από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος σε μία τέτοια περίπτωση θα βγει κερδισμένος για έναν παίκτη που δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του, αφού έδωσε ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ανόρθωση.

Κερδισμένη, όμως, θα βγει και η “Κυρία”, αφού η συμφωνία με τους Πειραιώτες προνοούσε ποσοσστό μεταπώλησης της τάξεως του 10% για τον Παραλιμνίτη άσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ