aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑραγιούρι: «Το πακέτο της Ανόρθωσης ήταν ελκυστικό» (vid)

Αραγιούρι: «Το πακέτο της Ανόρθωσης ήταν ελκυστικό» (vid)

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Ανόρθωση και ανυπόμονος για τη νέα σεζόν και τις προκλήσεις της είναι ο Πάουλους Αραγιούρι. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κυρίας ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός αχαρακτήρισε ελκυστικό το πακέτο της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

H αρχική τοποθέτηση: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Για τη συμμετοχή του στο Euro, είπε: «Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο για τη Φινλανδία να λάβει μέρος στα τελικά μιας διοργάνωσης. Νομίζω τα πήγαμε καλά αλλά η αλήθεια είναι πως θέλαμε να περάσουμε από τον όμιλο και φτάσαμε πολύ κοντά κάτι που μας απογοήτευσε άλλα συνολικά ήταν μια εκπληκτική εμπειρία και ελπίζω να το ξαναζήσω».

Το καλό είναι πως ο Λουκάκου δεν είναι αντίπαλος εδώ (γέλια): «Ναι είναι ένας πολύ δυνατός τύπος».

Στην εθνική σου κυανόλευκα, στην Πάφος FC το ίδιο, στην Ανόρθωση ξανά. Σου πάνε τα χρώματα; «Νομίζω το κυανόλευκο είναι το χρώμα μου».

Ήταν η προοπτική της Ευρώπης ένα κίνητρο για εσένα να αποδεχθείς την πρόταση της Ανόρθωσης; «Ναι όλο το πρότζεκτ της ομάδας. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πολλούς οπαδούς και καλές εγκαταστάσεις. Άκουσα πολλά καλά πράγματα για την οργάνωση και την ομάδα γενικότερα με την τόσο μεγάλη ιστορία. Ήμουν χαρούμενος στην Κύπρο και όλο το πακέτο ήταν ελκυστικό και θεωρώ πως έκανα το σωστό».

Για το αν έχει πίεση και τι μπορεί να υποσχεθεί στους οπαδούς: «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που ενθουσιάστηκε ο κόσμος. Κάτι που έμαθα στη ζωή είναι πως δεν πρέπει να υπόσχεσαι πολλά και να μιλάς πολύ αλλά να το δείχνεις. Το ένα πράγμα που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και στο ποδόσφαιρο πιστεύω αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να υποσχεθείς. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο με πράξεις και όχι με λόγια. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ