aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑραγιούρι: «Στόχος μας είναι η εξάδα, είναι όλα οριακά»

Αραγιούρι: «Στόχος μας είναι η εξάδα, είναι όλα οριακά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» της Cablenet, βρέθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης, Πάουλους Αραγιούρι.

Όσα δήλωσε ο Πάουλους Αραγιούρι:

Αρχικά είπε: «Είναι καλό το διάστημα στην ομάδα, προερχόμαστε από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σίγουρα είναι στενά τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, δεν τα καταφέραμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ήταν καλές οι εμφανίσεις μας όμως και ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Ήταν πραγματικό ντέρμπι, είχε δύναμη, είχε πάθος. Η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλά. Το τελικό αποτέλεσμα θεωρώ ήταν δίκαιο».

Τι ήταν αυτό που στέρησε από την Ανόρθωση τη νίκη: «Σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς και απογοητευτήκαμε που δεν τους πήραμε. Η Ομόνοια έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ και ίσως το μεγαλύτερό της όπλο ήταν ο τρόπος που αμύνθηκε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε όμως δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο αντίπαλος έδειξε ότι το ήθελε πολύ, πίεσε ψηλά. Μιλήσαμε όμως μεταξύ μας και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να βρούμε περισσότερες λύσεις πάνω σε αυτό και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα».

Για τη δική του απόδοση: «Αυτό που μετράει είναι η απόδοση που έχουμε ως ομάδα. Δεν είμαι στο επίπεδο που θέλω. Ήταν δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα και δεν είχα χρόνο για ξεκούραση. Αγωνίστηκα σε 27 αγώνες από το καλοκαίρι και αυτό παίζει τον ρόλο του. Βελτιωνόμαστε όμως και μπορώ εγώ προσωπικά να διατηρήσω αυτό το ψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι».

Για το γκολ του με την ΑΕΛ και το αν θα συνεχίσει να σκοράρει: «Η βασική μου δουλειά είναι να έχουμε το μηδέν στην άμυνα. Είδα ένα όνειρο ότι θα βάλω πέντε γκολ στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Θα δούμε αν θα επαληθευτεί».

Για τα δύο νέα αποκτήματα, τους Νοβότνι και Βερχόβετς: «Κατάφεραν και οι δύο να σκοράρουν, δύο όμορφα γκολ. Δουλεύει σκληρά ο Νοβότνι, αλλά και ο Βερχόβετς. Είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στην ομάδα».

Για το πως βλέπει την εικόνα της Ανόρθωσης μέχρι τώρα: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά με την επιτυχία στην Ευρώπη. Είχαμε και καλά αποτελέσματα, όμως και κάποια άλλα παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε. Θεωρώ για το πρωτάθλημα ότι δεν είναι εύκολο να παίζουμε δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Πιστεύω στην ομάδα. Υπάρχει ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών αλλά και στο προπονητικό επιτελείο. Αναμένω ένα συναρπαστικό φινάλε».

Για την Ευρώπη: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία για όλη την ομάδα. Δεν μας ικανοποιεί ότι φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Δεν έγινε, όμως αυτές οι εμπειρίες μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για το ότι η Ανόρθωση δεν είχε καλά αποτελέσματα δεχόμενη εύκολα γκολ: «Νιώθω ότι χρειάζεται χρόνος για να υπάρχει αυτή η χημεία. Ήμασταν μία νέα ομάδα και σίγουρα η αμυντική λειτουργία είναι καλύτερη τώρα και φαίνεται από τα λιγότερα γκολ που δεχόμαστε. Η σταθερότητα στην απόδοση έχει έρθει. Μπορούμε να συνεχίσουμε και να έχουμε αυτή την απόδοση».

Για το αν θα εξασφαλίσει θέση η Ανόρθωση στην εξάδα: «Είναι όλα οριακά. Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι η εξάδα. Έχουμε αυτά που πρέπει για να τα καταφέρουμε. Όταν επιτευχθεί αυτός ο στόχος μπορούμε να στοχεύσουμε και πιο ψηλά».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ