aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑραγιούρι: «Αυτή την ώρα ο στόχος είναι η εξάδα»

Αραγιούρι: «Αυτή την ώρα ο στόχος είναι η εξάδα»

Στη μαζική άμυνα της Πάφου μετά την κόκκινη και τις δυσκολίες που δημιούργησε στην προσπάθεια της Ανόρθωσης αναφέρθηκε ο Πάουλους Αραγιούρι, μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χρειαζόμασταν τη νίκη, χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Άλλαξε το τέμπο μετά την κόκκινη της Πάφου. Ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε, όπως αμυνόταν τόσο πολύ.

Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας είναι αρκετά σημαντικά. Στόχος είναι η εξάδα, αλλά ως Ανόρθωση έχουμε τις προσδοκίες για ακόμη πιο ψηλά. Αυτή την ώρα ο στόχος είναι η εξάδα, γι’ αυτό θα παλέψουμε και θα δούμε στην συνέχεια».

Για τη σχέση του με τους ανθρώπους της Πάφου: «Έχω καλή σχέση με τον κόσμο της Πάφος FC και με αρκετούς απ’ εδώ, αλλά ήρθα ως παίκτης της Ανόρθωσης. Προσπάθησα και εγώ και η ομάδα μου, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ