aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aποστολή με Νινούα

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λάρισα βρίσκεται ο Νίκα Νινούα. Ο μετεγγραφικός στόχος της Ανόρθωσης είναι στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ για τη 14η αγωνιστική της Super League 1 και ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε στους 22 και τον Λάζαρα Λάμπρου, που επέστρεψε πρόσφατα. Έπειτα από τη σύντομη παρουσία του στην Τβέντε, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός.

Αντιθέτως, είναι εκτός ο Ροντρίγκο, παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Μέσα ο Ντόουγκλας, ο οποίος γύρισε την ίδια μέρα με τον συμπατριώτη του από τη Βραζιλία, αλλά και ο νεαρός Κούτσιας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσια.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, στο πρώτο κομμάτι έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ