aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπομακρύνεται από την Ανόρθωση ο Πράνιτς

Απομακρύνεται από την Ανόρθωση ο Πράνιτς

Η Ανόρθωση έχει στρέψει την προσοχή της στον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αρχίσει ήδη διακριτικά αλλά και αποτελεσματικά το ψάξιμο ώστε να ενισχύσει την ομάδα της Αμμοχώστου με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήδη έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Σίλντενφελντ, ενώ η «Κυρία» έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κριασβίλι-Ναβαλόφσκι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του Πράνιτς στους κυανόλευκους τόνισε πως δεν έχει συναντηθεί με την πλευρά του Κροάτη, ενώ άγνωστο παραμένει αν αυτό θα προκύψει στο μέλλον.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πανίκος Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» του Active 107.4 & 102.5, ο Πράνιτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου καθώς αυτή φαίνεται πως είναι η απόφαση του Δ.Σ. και του τεχνικού επιτελείου. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 37χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ