aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπόλλων: Στυλιανού από την εξωτερική, ίσως «κόψει» τον Φιλιώτη!

Απόλλων: Στυλιανού από την εξωτερική, ίσως «κόψει» τον Φιλιώτη!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μάριος Στυλιανού από την εξωτερική; Ίσως. Ο 26χρονος μπακ, που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Απόλλωνα και μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι ήταν στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας, μετά από ένα χρόνο απουσίας είναι πιθανό να επιστρέψει. Ο Στυλιανού, που πήρε μετεγγραφή για την Ανόρθωση και τον Ιανουάριο κατέληξε ως δανεικός στην Ομόνοια (και αγωνίστηκε σε ένα ματς κυπέλλου), έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους του Απόλλωνα.

Οι συζητήσεις είναι στο αρχικό στάδιο, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι καλές οι πιθανότητες να δώσουν τα χέρια και να ενταχθεί εκ νέου στο «κυανόλευκο» ρόστερ. Ο Στυλιανού, παρόλο που υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με την Ανόρθωση, φαίνεται να είναι σε θέση να το λύσει και να ανοίξει ο δρόμος επιστροφής του στον Απόλλωνα. Μια τέτοια εξέλιξη θα προλάβει την ένταξη του Φιλιώτη στην ομάδα της Λεμεσού. Γιατί, όπως πληροφορούμαστε, είτε ο Στυλιανού είτε ο Φιλιώτης θα αποκτηθεί. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Για την ώρα όλα είναι πιθανά. Εάν ο Στυλιανού «κόψει» τον Φιλιώτη είναι κάτι που θα το δείξει σύντομα ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Πρόταση ΑΠΟΕΛ στον Ενσούε; Καπνός χωρίς φωτιά…

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα είναι σε αναμονή πιθανής πρότασης για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο Σέρβος -με καταγωγή από το Λουξεμβούργο- κεντρικός αμυντικός, από τον περασμένο Ιανουάριο εξέφρασε την πρόθεση για να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού και μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση παρουσιάστηκε αδιάλλακτος. Εφόσον φέρει πρόταση που θα αφήσει ικανοποιημένη τη διοίκηση του λεμεσιανού συλλόγου, τότε θα ανάψει πράσινο για παραχώρησή του. Στον Απόλλωνα αυτό που τονίζουν είναι ότι, δεν θα μείνει στην ομάδα κανείς με το ζόρι.

Οι κυανόλευκοι κρίνουν ότι έχουν γίνει αρκετές ενέργειες που αφορούν στο ρόστερ και απ’ εδώ και στο εξής δεν έχουν λόγο να βιάζονται. Τονίζουν ότι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει για το καλό της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ