aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπόλλων: Η απάντηση στις δηλώσεις Χαμπουλά για ξένους διαιτητές

Απόλλων: Η απάντηση στις δηλώσεις Χαμπουλά για ξένους διαιτητές

Απάντηση από τον Φανούριο Κωνσταντίνου στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Εταιρείας της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά, σχετικά με το αίτημά του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα με τη Δόξα, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε πως ο Απόλλων θα σεβαστεί την οποιαδήποτε απόφαση παρθεί από τους αρμόδιους στην ΚΟΠ.

«Οι της ΚΟΠ επέστρεψαν χθες από το Βέλγιο. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα οποιασδήποτε ομάδας να εκφράζει την άποψη της.Δεν έχουμε το δικαίωμα να σχολιάσουμε το οτιδήποτε. Ο Απόλλωνας έκανε αυτό που έπρεπε. Εμείς κρίναμε πως έπρεπε να κάνουμε την κίνηση και έγινε, διότι θεωρούμε ότι πρέπει να παίζουν ξένοι διαιτητές στα μεγάλα ματς. Αν δεν βρεθεί άκρη, τότε ο Απόλλωνας θα σεβαστεί την οποιαδήποτε απόφαση παρθεί», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ