aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπόλλων – Ανόρθωση: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Απόλλων – Ανόρθωση: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Ο Φώτης Παπουλής ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι Απόλλωνα – Ανόρθωσης που βρήκε την ομάδα της Λεμεσού θριαμβεύτρια με 2-0. Ο Ελλαδίτης άνοιξε το σκορ στο 52’ και έφθασε τα 100 γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα. Επίσης, είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ στο 83’. Έδωσε την κεφαλιά-πάσα στον Σελάγια, που σκόραρε και «σκότωσε» το παιχνίδι. Ο Ελλαδίτης άσος βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του και μαζί του ανεβαίνει και η υπόλοιπη ομάδα.

Η καθοριστική φάση

Στο 80’ η Ανόρθωση είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα (1-1), όταν ο Μανθάτης είδε μόνο τον Ντούρις και του έδωσε συστημένη μπαλιά, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Εκεί ήταν η φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Τρία λεπτά αργότερα (83’), ο Σελάγια από εξαιρετική «κομπίνα» έκανε το 2-0 δίνοντας τέλος στην αγωνία για το ποια ομάδα θα φθάσει στη νίκη.

Η διαιτησία

Ο Τιμόθεος Χριστοφή είχε δύσκολη αποστολή, καθώς οι ποδοσφαιριστές φάνηκε από την αρχή να δίνουν έντονες μάχες. Υποχρεώθηκε να κάνει νωρίς χρήση της κίτρινης κάρτας. Γενικά τα πήγε καλά και όλες οι κάρτες που έδειξε ήταν σωστές. Δεν υπήρξε η μεγάλη αμφισβητούμενη φάση και ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος, όπως και οι βοηθοί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ