aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκλειστικό: Κινέζικος όμιλος εταιρειών στη φανέλα της «Κυρίας» με €300.000

Αποκλειστικό: Κινέζικος όμιλος εταιρειών στη φανέλα της «Κυρίας» με €300.000

Μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Κίνα θα είναι ο χορηγός φανέλας της Ανόρθωσης στην τρέχουσα περίοδο και πιθανότατα για τρία χρόνια συνολικά. Η συμφωνία είναι δεδομένη και πιθανότατα από το Σάββατο, στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ, η κινεζική εταιρεία θα διαφημίζεται στις εμφανίσεις της «Κυρίας».

Πρόκειται για τον όμιλο εταιρειών «Forise» που εδρεύει στο Πεκίνο, αλλά οι δραστηριότητές του εξαπλώνονται και σε άλλες χώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη ανάληψη ενός μεγάλου έργου στην Αυστραλία (ουρανοξύστης 88 ορόφων) αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ομίλου, πρόεδρος της «Forise» είναι ο Γουάνγκ Ξιν και το σύνθημά του «Based in China, expand to the world!» («Με έδρα την Κίνα και εξάπλωση σε όλο τον κόσμο»).

Οι εταιρείες του ομίλου ασχολούνται κυρίως με την τουριστική ανάπτυξη, τη δημιουργία εμπορικών κέντρων και τις κατασκευές. Μεταξύ άλλων «τρέχει» έργα στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο, στο Κάϊρο, στο Ντουμπάι, στις Μαλδίβες και στη Σιγκαπούρη.

Ο όμιλος «Forise» προγραμματίζει επενδύσεις στην Κύπρο που δεν αποκλείεται να συνδέονται με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Γι’ αυτό εξάλλου και το ενδιαφέρον για χορηγία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η συμφωνία έγινε κατορθωτή με τη μεσολάβηση πρώην παράγοντα της Ανόρθωσης και ο Χρίστος Πουλλαϊδης έδωσε τα χέρια με τους αξιωματούχους της Foriseland.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία θα είναι για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας η Ανόρθωση θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ