aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτικό! Τετραμελής επιτροπή Ανόρθωσης: «Τιμούρ, φτάνει!»

Αποκαλυπτικό! Τετραμελής επιτροπή Ανόρθωσης: «Τιμούρ, φτάνει!»

Ο έντονος προβληματισμός της διοίκησης της εταιρείας της Ανόρθωσης για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, αποτυπώθηκε στη συνεδρία την Τρίτη το βράδυ. Ουσιαστικά το Δ.Σ. αποφάσισε να παρέμβει δυναμικά για να επανέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον ίσιο δρόμο.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η σύσταση τετραμελούς επιτροπής, η οποία θα έχει συνάντηση με την τεχνική ηγεσία και με κάποιους ποδοσφαιριστές, με στόχο να μην επαναληφθούν τα («χοντρά») λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Oυσιαστικά πρόκειται για μέλη της επιτροπής που χειρίζεται θέματα προγραμματισμού. Την επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης, ο γραμματέας Ανδρέας Παπαλλής και ο σύμβουλος Παναγιώτης Σαλαφώρης.

Η επιτροπή θα συναντηθεί με τους Νίκα Κατσαράβα και Κάιλ Λάφερτι, οι οποίοι σύμφωνα με την απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως είναι γνωστό οι εν λόγω ποδοσφαιριστές διαμήνυσαν στη διοίκηση ότι θα διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο σεντ που πηγάζει από το συμβόλαιο που έχουν με την «Κυρία» μέχρι τον Μάιου του 2022. Η «ζημιά» από την πρόωρη αποχώρησή τους και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, ενδέχεται να φτάσει τις 258 χιλιάδες ευρώ.

Για ευνόητους λόγους, η συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενδεχομένως και με κάποιους από τους συνεργάτες του, θα γίνει μετά τον αγώνα με τη Γάνδη για το Κόνφερενς Λιγκ. Στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλη της διοίκησης εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για κάποιες από τις ενέργειες του Γεωργιανού τεχνικού, και πολύ περισσότερο για τις δημόσιες δηλώσεις του. Όπως λέχθηκε χαρακτηριστικά, οι αναφορές του Τιμούρ Κετσπάγια προκάλεσαν τεράστια ζημιά που δυσχεραίνει το έργο της διοίκησης στις διαπραγματεύσεις. 

Εν ολίγοις η τετραμελής επιτροπή θα μεταφέρει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προς τον Τιμούρ Κετσπάγια να μην επαναληφθούν τέτοιες δηλώσεις και ενέργειες πριν έχει την έγκριση της διοίκησης. Επίσης θα καταβληθεί προσπάθεια να βελτιωθούν οι σχέσεις των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ