aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτικό: Στο προσκήνιο για τα διοικητικά της Ανόρθωσης ο Γιώργος Βούβακος!

Αποκαλυπτικό: Στο προσκήνιο για τα διοικητικά της Ανόρθωσης ο Γιώργος Βούβακος!

Ενδιαφέρον για τα διοικητικά της Ανόρθωσης από τον ιδρυτή της εταιρείας MedWaste.

Κινητικότητα παρατηρείται στο παρασκήνιο με στόχο να βγει η Ανόρθωση από το διοικητικό αδιέξοδο. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του «Goal», προκύπτει ενδιαφέρον από τον Γιώργο Βούβακο, ο οποίος εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο να βγει μπροστά σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MedWaste, η οποία ειδικεύεται στη διαχείριση επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων, αξιολογεί τα δεδομένα και άνοιξε κύκλο επαφών με στόχο να διαπιστώσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ν’ αναλάβει την ποδοσφαιρική εταιρεία.

Ο Γιώργος Βούβακος δεν είναι… χθεσινός στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Ήταν ενεργό μέλος με έντονη δραστηριότητα σε συμβούλια του Σωματείου της «Κυρίας», ενώ για ένα διάστημα διετέλεσε στη διοίκηση Ανδρέα Σάντη, από την οποία αποχώρησε και ακολούθως επανήλθε.

Ήταν στην ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για πολυμετοχική διοίκηση, όχι όμως στον «πυρήνα» της προσπάθειας που για την ώρα έχει «παγώσει». Μάλιστα, δεν αποκλείεται ορισμένοι από τους επιφανείς Ανορθωσιάτες να είναι στο πλευρό του Βούβακου σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι επόμενες ημέρες χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα κρίσιμες για τα διοικητικά της Ανόρθωσης, αφού το κενό που υπάρχει αφήνει στάσιμα όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όσον αφορά, τη μάχη για τα οικονομικά Κριτήρια, η ομάδα της Αμμοχώστου ξεπερνάει ένας προς ένα τα ψηλά εμπόδια και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα περάσει αλώβητη από τη δύσβατη και γεμάτη «αγκάθια» διαδρομή. Εξάλλου, σε σημερινή του συνεδρία το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου θα εξετάσει την απόφαση του Χρίστου Πουλλαΐδη για παραχώρηση των μετοχών της οικογένειάς του, υπό τον όρο ότι σε περίπτωση συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο το 20% των εσόδων θα πηγαίνει στη συντήρηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ