aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Σέρνει τον Παντελή στα Δικαστήρια και το Σωματείο για €340.000!

Αποκαλυπτικό: Σέρνει τον Παντελή στα Δικαστήρια και το Σωματείο για €340.000!

Ολοένα και σφίγγει ο κλοιός προς τον Ανδρέα Παντελή για να δοθεί μία λύση στην ομιχλώδη διαδρομή του στα θέματα οικονομικής διαχείρισης. Όπως είναι γνωστό η Εταιρεία της Ανόρθωσης κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην προέδρου της «Κυρίας» για αδιευκρίνιστες οικονομικές συναλλαγές ύψους 250 χιλιάδων ευρώ περίπου (210 χιλιάδων σε μετρητά και μία επιταγής ύψους 40 χιλιάδων ευρώ).

Την σκυτάλη παρέλαβε η διοίκηση του Σωματείου της Ανόρθωσης που άρχισε τις νομικές διαδικασίες για να οδηγήσει τον Ανδρέα Παντελή στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες το Σωματείο έβαλαν το νερό στ’ αυλάκι για να διεκδικήσουν, διά της δικαστικής οδού, ποσό που ξεπερνά τις 340 χιλιάδες ευρώ που αφορούσαν χρήματα της πρώτης θητείας του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η ιστορία, λίγο – πολύ είναι γνωστή και είχε αποκαλυφθεί από το «Goal» στις 16 Μαΐου 2019.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα: Ανόρθωση: Απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή €800.000!

Ουσιαστικά ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Χρίστος Χατζηστεφάνου και οι συνεργάτες του, είναι ενοχλημένοι με τον Ανδρέα Παντελή, επειδή δεν ήταν συνεπής και με παλαιότερες αποφάσεις δικαστηρίου που τον υποχρέωναν να καταβάλει στην Ανόρθωση ένα ποσό 340 χιλιάδων ευρώ με τόκο προς 5,5% ετησίως από τις 15 Μαΐου 2012 μέχρι εξοφλήσεως.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση Ανόρθωσης με 4 σημεία για την αναβολή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Goal» στις 16 Μαΐου 2019, πρόκειται για παλιά ιστορία που ήρθε -τότε- στο προσκήνιο, ως το… τέλος στο σίριαλ της αντιπαράθεσης Ανόρθωσης – Ανδρέα Παντελή από την πρώτη του θητεία που ολοκληρώθηκε με την κρίση των «Νοεμβριανών του 2008», όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά. Μία απόφαση δικαστηρίου που «κοιμόταν» σε κάποια συρτάρια στα γραφεία της Ανόρθωσης από το 2013 μέχρι σήμερα.

Τα σχετικά έγγραφα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το 2013, έχουν σήμερα ξεχωριστή σημασία. Ουσιαστικά το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας είχε αποφασίσει ότι ο Ανδρέας Παντελή ήταν υποχρεωμένος να καταβάλει στην Ανόρθωση «τα ποσά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ανδρέα Παντελή, χωρίς την απαιτούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στο Λογιστήριο του Συλλόγου, ανέρχονται συνολικά σε €340.000».

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Ανδρέας Παντελή δέχεται την έκδοση απόφασης εναντίον του για το ποσό των €340.000 με νόμιμο τόκο, αλλά δεν έχει πληρώσει ούτε μία δόση των €37.777 ετησίως, όπως προνοούσε η απόφαση του δικαστηρίου. Μετά από έξι χρόνια οι συγκεκριμένες οφειλές Παντελή έχουν εκτοξευθεί λόγω του νόμιμου τόκου κι είναι αυτά τα χρήματα που θα απαιτήσει το Σωματείο της Ανόρθωσης, στις δικαστικές αίθουσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ