aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Πρόταση στον Γκιόργκι Κικλάντζε από την Ανόρθωση

Αποκαλυπτικό: Πρόταση στον Γκιόργκι Κικλάντζε από την Ανόρθωση

«Ψηστήρι» στον Γκιόργκι Κικλάντζε ώστε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ανόρθωσης για τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή άρχισε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5), το μεσημέρι της Τετάρτης (9/6) οι δύο τεράστιες μορφές της Ανόρθωσης και του ποδοσφαίρου της Γεωργίας είχαν συνάντηση στην πατρίδα τους.

Τους δύο ενώνει στενή φιλική σχέση, αφού πέραν της αρμονικής συνύπαρξης εντός γηπέδων, διατηρούν αδελφική σχέση εκτός αγωνιστικών χώρων. Στη συνάντησή τους που διήρκησε πέραν της μιάμισης ώρας προφανώς συζητήθηκαν μετεγγραφικά θέματα, ενώ όπως πληροφορείται το «Goal» στο τραπέζι τέθηκε το ενδεχόμενο πρόσληψης του Κικλάντζε στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή. Για τη συγκεκριμένη θέση είχε προταθεί και ο επίσης παλαίμαχος άσος της «Κυρίας», Γιάννης Σκοπελίτης. Ο «μάγος», όπως αποκαλούσαν οι φίλοι της Ανόρθωσης τον Κικλάντζε, θήτευσε στην ομάδα της Αμμοχώστου τη σεζόν 2011-12, ως τεχνικός διευθυντής χωρίς να στεριώσει για μεγάλο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έριξαν στα πόδια του €15.000.000

Η διοίκηση της «Κυρίας» θέλει να ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο με έναν άνθρωπο, ο οποίος θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η σκέψη που υπάρχει δεν αφορά Τεχνικό Διευθυντή, όπως είναι για παράδειγμα ο Τσάβι Ρόκα στην ΑΕΚ που έχει τον πρώτο λόγο στις μετεγγραφές της ομάδας, αλλά για έναν άνθρωπο ο οποίος θα δώσει βοήθειες στον Τιμούρ Κετσπάγια σε όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων μετεγγραφών.

Ανόρθωση: Ανόρθωση: Στο παζάρι με €1.000.000+

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ