aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτικό: Έριξε «δίχτυα» στον Μάρκους Ροντέν η Ανόρθωση!

Αποκαλυπτικό: Έριξε «δίχτυα» στον Μάρκους Ροντέν η Ανόρθωση!

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού μέσου Μάρκους Ροντέν, που αγωνίζεται στη Φροσινόνε (Β’ Ιταλίας) βρίσκεται η Ανόρθωση.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του Goal.com.cy, η περίπτωση του 30χρονου ποδοσφαιριστή αξιολογήθηκε θετικά από τον Τιμούρ Κετσπάγια, με την «Κυρία» να ρίχνει… δίχτυα για να τον κάνει δικό της, και τις συζητήσεις να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου (ανασταλτικός και δημιουργικός μέσος), θέση στην οποία η Ανόρθωση έψαχνε για ενίσχυση. Τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίζεται στην Φροσινόνε, στη Β’ Ιταλίας, με την οποία έχει καταγράψει 73 συμμετοχές και έχει σκοράρει έξι φορές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Κροτόνε (2016-19), με την οποία έπαιξε σε 94 ματς (60 στη Serie A) και σκόραρε επτά φορές, και στην Έλφσμποργκ (2012-16). Εχει φορέσει επίσης 15 φορές τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας, με τελευταία συμμετοχή στις 16 Οκτωβρίου του 2018, σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Εθνική Σλοβακίας.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Σόμα Νόβοτνι το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και για τη δεύτερη προτεραιότητα της «Κυρίας» στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο που ήταν η απόκτηση μέσου. O Ροντέν τη φετινή σεζόν κατέγραψε εννέα συμμετοχές εκ των οποίων οι έξι ως βασικός. Το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα μείνει ελεύθερος και θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο.

Η καριέρα του Ροντέν σε αριθμούς

Untitled

Δείτε τον σε δράση


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ