Αποκαλύπτει πρόταση για Λαμπρόπουλο και «διαζύγιο» με Σίλντενφελντ

Για κρούση του Τιμούρ Κετσπάγια στον Βασίλη Λαμπρόπουλο ώστε οι δυο τους να συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά στην Ανόρθωση, κάνει λόγο η παρασκηνιακή στήλη «Agent Greek» της εφημερίδας «Sportime».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 51χρονος τεχνικός που δουλεύει ήδη τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης ενόψει της νέας χρονιάς προσέγγισε τον Ελλαδίτη στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος το Καλοκαίρι από την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Λαμπρόπουλος είχε υψηλές απαιτήσεις, ενώ στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Σίλντενφελντ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει η «λίστα» του Κετσπάγια, αξιολογεί Ναβαλόφσκι

Αυτούσιο το δημοσίευμα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να επαναφέρει την Ανόρθωση στις παλιότερες στιγμές δόξες, αλλά τα πράγματα δε βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα μάλιστα με την στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο Κετσπάγια προσπαθεί να φέρει στην Κύπρο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά: «Να πάει και να μην γυρίσει η χρονιά φέτος στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στον πάγκο της μετά από μία σχεδόν 10ετία με στόχο να την κάνει «Κυρία» ξανά.

Ο Ντουγκλάο έχει «τελειώσει», ο Σίλντεφλεντ δεν πρόκειται να ανανεώσει και ο «καραφλός» έχει στην ατζέντα του, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. «Πουλέν» του στο διάστημα της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ.  Ζητάει, όμως, πολλά…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ