aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλύπτει πρόταση για Λαμπρόπουλο και «διαζύγιο» με Σίλντενφελντ

Αποκαλύπτει πρόταση για Λαμπρόπουλο και «διαζύγιο» με Σίλντενφελντ

Για κρούση του Τιμούρ Κετσπάγια στον Βασίλη Λαμπρόπουλο ώστε οι δυο τους να συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά στην Ανόρθωση, κάνει λόγο η παρασκηνιακή στήλη «Agent Greek» της εφημερίδας «Sportime».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 51χρονος τεχνικός που δουλεύει ήδη τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης ενόψει της νέας χρονιάς προσέγγισε τον Ελλαδίτη στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος το Καλοκαίρι από την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Λαμπρόπουλος είχε υψηλές απαιτήσεις, ενώ στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Σίλντενφελντ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει η «λίστα» του Κετσπάγια, αξιολογεί Ναβαλόφσκι

Αυτούσιο το δημοσίευμα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να επαναφέρει την Ανόρθωση στις παλιότερες στιγμές δόξες, αλλά τα πράγματα δε βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα μάλιστα με την στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο Κετσπάγια προσπαθεί να φέρει στην Κύπρο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά: «Να πάει και να μην γυρίσει η χρονιά φέτος στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στον πάγκο της μετά από μία σχεδόν 10ετία με στόχο να την κάνει «Κυρία» ξανά.

Ο Ντουγκλάο έχει «τελειώσει», ο Σίλντεφλεντ δεν πρόκειται να ανανεώσει και ο «καραφλός» έχει στην ατζέντα του, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. «Πουλέν» του στο διάστημα της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ.  Ζητάει, όμως, πολλά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ