aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκάλυψη Ράγιος: Οι κλήσεις από άλλες ομάδες και η οδηγία στον μάνατζερ

Αποκάλυψη Ράγιος: Οι κλήσεις από άλλες ομάδες και η οδηγία στον μάνατζερ

Έντονα ενοχλημένος με την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατέθεσε η Ανόρθωση εμφανίστηκε στον Active (107,4 & 102.5) ο Ρούβεν Ράγιος. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος της «Κυρίας» σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» τόνισε ότι δεν τον σεβάστηκαν στην ομάδα της Αμμοχώστου με την πρόταση που του έγινε, ενώ αποκάλυψε πως ο ατζέντης του δέχεται κλήσεις από άλλες ομάδες. Πάντως ο ίδιος, όπως είπε, δεν μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων με άλλες ομάδες και περιμένει την κατάληξη των επαφών με την Ανόρθωση.

«Υπάρχουν, ναι. Αλλά όπως σας είπα και πριν σέβομαι την Ανόρθωση και θα περιμένω. Μετά την χθεσινή πρόταση είπα στον ατζέντη μου ότι 31 Μαΐου λήγει το συμβόλαιό μου και πρέπει να δω το μέλλον μου. Σας είπα θέλω να μείνω εδώ, αλλά εάν μέχρι την 1η Ιουνίου δεν συμφωνήσουμε πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν ξέρεις τι έχουν κάποιοι άνθρωποι στο μυαλό τους», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού επιτελικού μέσου της Ανόρθωσης.

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Ράγιος: «Βόμβες» Ράγιος στον Active: «Δεν με σεβάστηκαν, είμαι πολύ απογοητευμένος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ