Αποκάλυψη Πουλλαΐδη στο «Goal»: Νέο προπονητικό κέντρο! 

Διεξάγεται μελέτη και είναι προτεραιότητα για τη διοίκηση Πουλλαΐδη

ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Απαντώντας στα ερωτήματα του «Goal», ο Χρίστος Πουλλαΐδης αφού σχολίασε τις εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο και δήλωσε εξοργισμένος με όλους όσοι κρίνουν εξ ιδίων τ’ αλλότρια (διαβάστε ΕΔΩ), αποκάλυψε ότι για την Ανόρθωση είναι προτεραιότητα η δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου.

«Μαζί, διοίκηση, σωματείο, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος, σαν μια γροθιά θα συνεχίσουμε τον καθημερινό αγώνα της Ανόρθωσης. Ένας αγώνας που δεν σταματά στις γραμμές ενός γηπέδου αλλά οδηγεί στην απελευθέρωσή της Βασιλεύουσας, της πόλης μας, της Αμμοχώστου. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας, ότι ήδη διεξάγουμε μελέτη και είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μας, η δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου. Θα ανακοινώσουμε σύντομα λεπτομέρειες».

-Οι ξένοι διαιτητές είναι απαραίτητοι;
Οι ξένοι διαιτητές δεν δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα.  Εμείς θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα και όχι να θεραπεύσουμε για λίγο το σύμπτωμα.  Θέλουμε να αναβαθμιστεί η κυπριακή διαιτησία και να γίνει η Κύπρος φυτώριο διαιτητών. Οι Κύπριοι διαιτητές – στους οποίους πιστεύουμε – να αποτελέσουν παράδειγμα επαγγελματία στον χώρο του αθλητισμού.  Ξέρετε, το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν είναι οι διαιτητές, αλλά όσοι βρίσκονται γύρω τους και προσπαθούν να τους επηρεάσουν, να τους πιέσουν, να τους εκφοβίσουν…

-Κρατάτε χαμηλούς τόνους για τη διαιτησία. Μήπως αυτό βολεύει την Ανόρθωση να παίρνει σφυρίγματα;
Σε αυτό το συμπέρασμα σάς οδήγησαν τα πολλά σφυρίγματα που πήραμε πότε ακριβώς;  Όχι! Οι τόνοι μας είναι χαμηλοί όταν πρέπει και ανεβαίνουν όταν χρειάζεται, για να μπορούμε να δίνουμε και έμφαση στα πραγματικά ζητήματα.

-Πώς αισθάνεται ο μεγαλομέτοχος όταν -κατά γενική ομολογία- ένας διαιτητής αδικεί κατάφωρα την Ανόρθωση, αλλά ορίζεται να διαιτητεύσει και πάλι με την παρέλευση μόνο μίας εβδομάδας;
Όπως ακριβώς αισθάνεται και ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης. Το θέμα είναι να μην σε αδικήσει κατάφωρα ευθύς εξ αρχής. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει και η σωστή αξιολόγηση των διαιτητών, διαφάνεια στους ορισμούς και φυσικά αρκετά μεγάλη δεξαμενή για να μπορεί κάποιος που είναι… «εκτός φόρμας» να ξεκουράζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ