aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκάλυψη Δ. Ιωάννου: «Ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ!» (διάλεξε κυπελλούχο και πρωταθλητή)

Αποκάλυψη Δ. Ιωάννου: «Ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ!» (διάλεξε κυπελλούχο και πρωταθλητή)

Την αποκάλυψη πως είναι υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ από παιδί έκανε ο Δημήτρης Ιωάννου. Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΠ, του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού Λευκωσίας μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε δημόσια τα οπαδικά αισθήματα που τρέφει για τους γαλαζοκίτρινους. Μάλιστα, σημείωσε πως ο λόγος που δεν πήρε μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης, τότε προπονητής στην ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Δημήτρης Ιωάννου ευχήθηκε να κατακτήσει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, ενώ για τον πρωταθλητή είπε ότι θα ήθελε να το κατακτούσε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά αφού δεν βρίσκεται στη διεκδίκηση θα προτιμούσε να δει πρωταθλητή τον Απόλλωνα.

Οι σχετικές δηλώσεις

Ποιος θέλεις και ποιος πιστεύεις θα κατακτήσει το Κύπελλο; «Εγώ θέλω να σπάσει το κατεστημένο και να το πάρει ο Ολυμπιακός. Πόσες φορές θα δούμε τον Ολυμπιακό σε ένα τελικό και να διεκδικεί το Κύπελλο;».

Ποιος θέλεις να πάρει το πρωτάθλημα; «Είναι δύσκολη πρόβλεψη. Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ».

Πώς να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ, αφού είναι 7ος και παίζει στο δεύτερο γκρουπ: «Λέω θα ήθελα. Από τους τρεις όποιος και να το πάρει θα είναι δίκαιο. Έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια, δεν είναι τυχαία εκεί. Να σου κάνω μια πρόβλεψη; Τι να σου πω; Να το πάρει ο Απόλλων που έπαιξα εκεί».

Εσύ με ποια ομάδα είσαι; Είσαι Απόλλων; Είσαι Ανόρθωση; «Εγώ θα πω την πραγματικότητα, χωρίς να έχω να κρυφτώ από κανέναν, ούτε φοβάμαι να εκφραστώ. Από μικρός ήμουν ΑΠΟΕΛ. Λόγω του Μαντζουράκη δεν κατέληξα στον ΑΠΟΕΛ, που ήταν προπονητής τότε στον ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε η προσφορά ήταν 25.000 λίρες και ο Απόλλων έδωσε 45.000 λίρες και ο ΑΠΟΠ με έδωσε στον Απόλλων. Αλλά, έντιμα σας λέω από μικρός ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ άσχετα εάν έπαιξα για χρόνια σε Απόλλωνα και Ανόρθωση».

Το έχεις ξαναπεί αυτό; «Όχι, δεν το έχω ξαναπεί γιατί δεν ερωτήθηκα, δεν φοβάμαι να το πω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ