aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπογοητευμένος ο Κετσπάγια: «Αυτό είναι που με προβληματίζει»

Απογοητευμένος ο Κετσπάγια: «Αυτό είναι που με προβληματίζει»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης, τόνισε πως η ομάδα του πήρε ό,τι έδωσε στον αγωνιστικό χώρο.

«Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις, κρίθηκε από ένα γκολ που δεν ξέρω τι ήταν, αν ήταν αυτογκόλ ή απευθείας κόρνερ. Δεν έχει σημασία. Για εμάς αυτό που έχει σημασία, είναι που σε περιπτώσεις που έπρεπε να είμαστε πιο καλά στο παιχνίδι, χρειαζόμασταν περισσότερα. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται πιο πολύ να πάρεις το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν είχαμε αυτό που χρειαζόμασταν για να πάρουμε το ματς. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μας μειονέκτημα, πήραμε όσα δώσαμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον, οι ομάδες είναι κοντά και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Αυτή την αγωνιστικότητα που έχουμε μέσα στην έδρα μας, πρέπει να τη δείχνουμε και σε ένα εκτός έδρας ματς. Δεν γίνεται πρώτη φορά και αυτό είναι που με προβληματίζει. Αυτά που δώσαμε, πήραμε στο τέλος», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είμαστε πρώτοι, αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες, όμως είχαμε την ευκαιρία και σήμερα και στην Λεμεσό και χάσαμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, θα ήθελα να είμαστε όπως στο Παπαδόπουλος, έχουμε δυσκολίες εκτός έδρας. Έλειπαν σημαντικοί παίκτες για εμάς, ελπίζω να γυρίσουν σύντομα και να επανέλθουμε στις νίκες»

Ερωτηθείς για τις μετεγγραφές, απάντησε με χαμόγελο: «Πήραμε τον Ανανίντζε, έχουμε ακόμη έξι μέρες και βλέπουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ