aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Στάλθηκαν τα συμβόλαια, οι οικονομικοί όροι στη μετεγγραφή Κβιλιτάια

ΑΠΟΕΛ: Στάλθηκαν τα συμβόλαια, οι οικονομικοί όροι στη μετεγγραφή Κβιλιτάια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο… πιεστήριο βρίσκεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Γκιόργκι Κβιλιτάια από τον ΑΠΟΕΛ. Η (πρώτη) μετεγγραφή κράχτη που προανήγγειλε την περασμένη Δευτέρα ο Πρόδρομος Πετρίδης όχι απλά βρίσκεται στα σκαριά, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμα και την Πέμπτη (3/6), αφού μετά τη συμφωνία έχουν σταλεί τα σχετικά συμβόλαια στη Γάνδη για υπογραφές.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός επιθετικός σε επικοινωνία που είχε με πρώην συμπαίκτες του στην Ανόρθωση ή και άτομα που συνεργάστηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου τούς έχει ενημερώσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βλέπει στο πρόσωπο του 27χρονου ποδοσφαιριστή τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να κτίσει γύρω του την επιθετική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Τα 15 τέρματα που σημείωσε με την Ανόρθωση σε όλες τις διοργανώσεις και η ικανότητα να παίξει τόσο με πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό όσο και κατά μέτωπο είναι στοιχεία που έκαναν τον Ελλαδίτη προπονητή να ζητήσει την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Το ακριβές ποσοστό του Πρόδρομου και του… Μακάριου

Στον ΑΠΟΕΛ έβαλαν βαθειά το χέρι στην τσέπη αφού η αγορά του Κβιλιτάια από τη Γάνδη θα κοστίσει περίπου 500.000 ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή θα είναι κοντά στις 300.000 ευρώ. Νοούμενου πως η συμφωνία προνοεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ο Κβλιτάια θα εισπράξει μέχρι το 2024 σχεδόν 1.000.000 ευρώ (υπάρχουν και ορισμένα μπόνους επίτευξης στόχων).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έριξε «δίχτυα» και για την απόκτηση του Γκάγιας Ζαχίντ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ