aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Προβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Γκιόργκι Κβιλιτάια

ΑΠΟΕΛ: Προβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Γκιόργκι Κβιλιτάια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολύ κοντά σε ένα μεγάλο DEAL βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ αφού υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Γκιόργκι Κβιλιτάια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι γαλαζοκίτρινοι είναι εδώ και λίγες μέρες σε επαφή με την Γάνδη και οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά του Γεωργιανού σέντερ φορ.

Τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις ανάμεσα στους γαλαζοκιτρίνους και τον ποδοσφαιριστή, είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν απέχουν πολύ από το να οριστικοποιηθεί και με τον ίδιο τον παίκτη η πλήρης συμφωνία.

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικά αφού αν όλα πάνε καλά θα κλειδώσει η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές ΑΠΟΕΛ – Γάνδης και Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός ήρθε ατην Κύπρο πέρσι το καλοκαίρι, για λογαριασμό της Ανόρθωσης και έκανε πολύ καλή χρονιά αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Βαρωσιώτικης ομάδας.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης κινήθηκε μυστικά και όπως αναφέραμε είναι ένα βήμα από την πλήρη συμφωνία με την Γάνδη και πλέον η μετεγγραφή είναι στην τελική ευθεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ