aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Πρώτη επιλογή ο Νταουσβίλι, κοιτάζει εναλλακτικές

ΑΠΟΕΛ: Πρώτη επιλογή ο Νταουσβίλι, κοιτάζει εναλλακτικές

Η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ανουάρ Τουχαμί (αποχώρησε) και Μάριους Λουντεμό (συνεχίζει) είναι από τις προτεραιότητες του Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον ΑΠΟΕΛ της νέας σεζόν.

Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι παραμένει πρώτη επιλογή για τη θέση του «κόφτη», αφού πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν από την τεχνική ηγεσία και έτσι δεν αποκλείεται η παροικία των γεωργιανών στον «Αρχάγγελο» να μεγαλώσει μετά τις προσθήκες των Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος έχει τάσεις φυγής από την Ανόρθωση, όμως σε αντίθεση με τους συμπατριώτες του διατηρεί συμβόλαιο με την «Κυρία» γι’ άλλο ένα χρόνο.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου διαμηνύουν ότι δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη «τσάμπα». Όποιος έχει την πρόθεση να ζητήσει τον Νταουσβίλι ή τον οποιονδήποτε παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα πρέπει να… περάσει από το ταμείο πρώτα της «Κυρίας». Στον αντίποδα, ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ούτε σεντ και ποντάρει στην επιθυμία του Γεωργιανού να αποχωρήσει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν υπομονή αφού έχουν αξιολογήσει ως πρώτο όνομα στη σχετική λίστα τον Νταουσβίλι, ωστόσο ματιές ρίχνονται και σε άλλες περιπτώσεις ανασταλτικών μέσων για να είναι σε ετοιμότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ