aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: O Ίνγκεμπριγκτσεν… έφαγε το κρύο για την Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ: O Ίνγκεμπριγκτσεν… έφαγε το κρύο για την Ανόρθωση

Με τα μούτρα στη δουλειά έπεσε ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν. Ο Νορβηγός τεχνικός το Σάββατο (4/1) πήγε στην «Αρένα» και είδε από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ώστε να δει τον επόμενο αντίπαλο των «γαλαζοκιτρίνων» στο πρωτάθλημα (την προσεχή Τετάρτη στο ΓΣΠ σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής), ενώ την Δευτέρα (6/1) «ταξίδεψε» στην Πάφο.

Παρά το τσουχτερό κρύο ο Ίνγκεμπριγκστεν πήγε στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Πάφος FC με την Ανόρθωση με τα μάτια φυσικά στραμμένα στην ομάδα της Αμμοχώστου, την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (12/1) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέτοιες καιρικές συνθήκες, πάντως, μάλλον δεν θα κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση στον Νορβηγό προπονητή, καθώς όντας μεγαλωμένος στη Νορβηγία το κρύο ήταν στην καθημερινότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ