aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφική περίοδος χωρίς Αρούς... δεν γίνεται

ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφική περίοδος χωρίς Αρούς… δεν γίνεται

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Μετεγγραφική περίοδος χωρίς… Αριέλ Αρούς (αγωνίστηκε με επιτυχία πρόπερσι στην Ανόρθωση) δεν γίνεται. Οποιαδήποτε από τις μεγάλες ομάδες στην Κύπρο ψάχνει για τερματοφύλακα, κάνουν την εμφάνισή τους τα promo-δημοσιεύματα από το γειτονικό Ισραήλ. Αυτό το Καλοκαίρι, «εμπλέκουν» τον 32χρονο διεθνή κίπερ στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ

Είναι δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να αποκτήσει πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα και για τη θέση του βασικού, αλλά και αυτήν του αναπληρωματικού σε περίπτωση που κλείσει οριστικά το «παραθυράκι» με τον Βιντ Μπέλετς, μιας και ο Μπόι Βάτερμαν θεωρείται παρελθόν.

Τελευταία ομάδα του Αρούς ήταν η Σπάρτα Ρότερνταμ. Μάλιστα οι πληροφορίες των Ισραηλινών κάνουν λόγο πως δεν είναι πρώτος στη λίστα ο Αρούς καθώς υπάρχουν περιπτώσεις όπως των Κουέστα, Ντόρνεμπους με προτεραιότητα. Ο Κουέστα είναι στον Άρη Θεσσαλονίκης και ο Ντόρνμπους στη Νυρεμβέργη.

Τα πιο πάνω ασφαλώς δεν πρέπει να οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο κίπερ από το γειτονικό Ισραήλ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες που ψάχνουν τερματοφύλακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ