aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έχουν παρόμοιο στόχο στο θέμα προπονητή!

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έχουν παρόμοιο στόχο στο θέμα προπονητή!

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση βρίσκονται ως γνωστόν στο ψάξιμο για προπονητή. Οι κυανόλευκοι επιδιώκουν συμφωνία με τον Ιγκόρ Μπίσκαν, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ δεν διέρρευσε οτιδήποτε στο θέμα προπονητή, πέραν κάποιων φημολογιών, αφού φαίνεται πως οι γαλαζοκίτρινοι επιθυμούν πρώτα να υπάρξει κατάληξη σχετικά με τον νέο τεχνικό διευθυντή.

Πάντως ένα πρέπει να θεωρείται βέβαιο και για τις δύο ομάδες. Θα θελήσουν να συμφωνήσουν με προπονητή νεαρό, φιλόδοξο, με φρέσκιες και σύγχρονες ιδέες και κυρίως να είναι σε θέση να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Από την Ανόρθωση, τέτοιος θεωρούν πως είναι ο Κροάτης Ιγκόρ Μπίσκαν, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν για να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Ρόνι Λέβι.

Διαβάστε επίσης: Θέλουν να γίνει αυτός που θα βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε πορεία restart

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι πρόσφατα προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ προπονητής με τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ωστόσο ακόμη δεν έκανε τα πρώτα σοβαρά προπονητικά του βήματα. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν απορρίφθηκε, αν θα απορριφθεί ή αν εκκρεμεί η αξιολόγησή του, αφού όπως προαναφέραμε, προτού ανακοινωθεί το όνομα του τεχνικού διευθυντή, δεν πρόκειται να έλθει κάποιος προπονητής στον Αρχάγγελο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί καθυστερεί η συμφωνία με τον Μπίσκαν…

Προσέξτε όμως… Είπαμε ότι ο στόχος στο θέμα προπονητή μπορεί να είναι παρόμοιος για τις δύο ομάδες, αλλά δεν σημαίνει πως θα καταφέρουν να πλεύσουν κιόλας σε αυτή την κατεύθυνση, διότι οι παραμέτροι είναι πάρα πολλοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ