aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Άντε, πιάστε τον! (video)

ΑΠΟΕΛ: Άντε, πιάστε τον! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Οκτώ λεπτά μετά την επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ (έμεινε εκτός από το ματς με την Άντερλεχτ) χρειάστηκε ο Πιέρος Σωτηρίου για να σκοράρει με εντυπωσιακή κεφαλιά και να χαρίσει (στο τέλος) μία σπουδαίας σημασίας νίκη στην ομάδα του.

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε αλώβητος και από την έδρα της Ανόρθωσης με το στενό, αλλά υπερπολύτιμο 0-1 και εδραίωσε τη διαφορά του (+7) από τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Ο Σωτηρίου, όπως προαναφέραμε, άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Λάγο και για άλλη μία φορά οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στους τρεις βαθμούς.

Το θέαμα, μέχρι το φινάλε, ήταν μέτριο, οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα (η Ανόρθωση για περισσότερη ώρα), ενώ αμφότερες εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου. Οι γηπεδούχοι για αποβολή του Μοράις και πέναλτι στον Ολιβέιρα από τον Βάτερμαν και οι φιλοξενούμενοι για παράβαση του Βίκτορ στον Πιέρο στην περιοχή.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Ερέρο (56′ Καμπρέρα), Σάντος, Βίκτορ, Σιβού, Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα (83′ Κολούνγκα), Άλβες.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Αρτυματάς, Ιωάννου, Μερκής, Λάγο, Κάνιας, Μοράις, Βάντερ (68′ Μπερτόλιο), Γιαννιώτας (76′ Αλωνεύτης), Σωτηρίου (85′ Ντε Καμάργκο), Μπαράλ.

Σκόρερ: Σωτηρίου 8′

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Μίτροβιτς / Μοράις, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο

Αποβολές: –

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Σπανός Χριστάκης

4ος: Τσούκκας Αβραάμ

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ