aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: Οι έξι παίκτες που δεν θα παίξουν στο ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: Οι έξι παίκτες που δεν θα παίξουν στο ντέρμπι

Ντέρμπι «φωτιά» την ερχόμενη Τετάρτη (5/2) στο ΓΣΠ ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους σ’ ένα παιχνίδι που σαφώς δεν θα καθορίσει την πορεία τους στο πρωτάθλημα, όμως το αποτέλεσμά του θα διαφοροποιήσει τα βαθμολογικά δεδομένα στην κορυφή.

Είτε η Ανόρθωση θα αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη Ομόνοια στους τέσσερις βαθμούς και από τον τρίτο ΑΠΟΕΛ στους οκτώ βαθμούς, είτε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μειώσουν στο -2 από την «Κυρία». Στο ενδεχόμενο ισοπαλίας η Ανόρθωση θα φτάσει τους 40 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στους 35.

Έξι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι και πρόκειται για τα χειμερινά αποκτήματα, αφού δεν ήταν στο ρόστερ την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης. Γουίλερ, Σιγκούρνταρσον, Γένσεν, Γέφτοβιτς από πλευράς ΑΠΟΕΛ και Χριστοφή, Ανανίτζε από πλευράς Ανόρθωσης. Δεν υπάρχουν τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ