aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αιφνιδίασαν και έστειλαν μηνύματα

ΑΠΟΕΛ: Αιφνιδίασαν και έστειλαν μηνύματα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αιφνιδίασε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ! Εκεί που το ενδιαφέρον εστιάζεται στα ανοικτά μέτωπα που άπτονται του μετεγγραφικού σχεδιασμού, «έσκασε» χθες το απόγευμα ανακοίνωση το περιεχόμενο της οποίας αφορούσε επέκταση συνεργασίας με υφιστάμενο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Λούκας Σόουζα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και τον Μάιο του 2022, με τη διοίκηση να επιβραβεύει ουσιαστικά τον Βραζιλιάνο χαφ για τις εμφανίσεις του.

Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, γνωρίζοντας πως η συνεργασία ολοκληρωνόταν σε ένα χρόνο, κίνησαν τις διαδικασίες διατηρώντας εν τέλει στο ρόστερ για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έναν εκ των κορυφαίων παικτών κατά την τελευταία διετία. Αποτελεί βασικό στέλεχος των πρωταθλητών και, ασφαλώς, κρίνεται αναγκαίος στην προσπάθεια παραμονής στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας και υλοποίησης των στόχων στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Ιδιαίτερα στην επικείμενη μάχη της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο ο Χαλένιους – Πληρώνει ξανά για φορ ο ΑΠΟΕΛ

Η επιθυμία και των δύο πλευρών να παραμείνουν μαζί για πολύ περισσότερα χρόνια σε σχέση με το τι προνοούσε η προηγούμενη συμφωνία αποτέλεσε βασικό παράγοντα ώστε να κυλήσουν ομαλά οι συζητήσεις. Η διοίκηση και πολύ περισσότερο το τεχνικό επιτελείο θεωρούν πως ο 28χρονος μέσος ξεχωρίζει με την παρουσία του στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και είναι ποδοσφαιριστής στον οποίο μπορεί να βασιστεί η ομάδα για μελλοντικές επιτυχίες. Αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία, ένα «τρεχαντήρι» στο κέντρο, συμβάλλοντας στα πλείστα παιχνίδια που έπαιξε στην ομαλή λειτουργία. Δέθηκε με το σύνολο, αγάπησε τον σύλλογο και πρωτίστως, οι απαιτητικοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ αντιλήφθηκαν από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του ότι μετακόμισε από την ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» για να μείνει αρκετά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έντονη ανησυχία… παίρνουν τα μέτρα τους

Από το καλοκαίρι του 2017, όταν δηλαδή εντάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ, έχει αγωνισθεί σε 66 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 11 φορές. Συγκεκριμένα, το κοντέρ του γράφει 58 παιχνίδια (4.477 λεπτά) στις εγχώριες διοργανώσεις και 8 γκολ, ενώ στις ευρωπαϊκές μάχες της ομάδας μετρά έως τώρα 8 ματς (750 λεπτά) και 3 τέρματα.

Η διοίκηση, με την εν λόγω κίνηση, πέρασε μηνύματα και προς τους υπόλοιπους παίκτες. Δηλαδή, όσοι αξίζουν και προσφέρουν τα προσδοκώμενα, δεν πρόκειται να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ